search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:26
MENU CLOSE

Γιατί μια πυρκαγιά προκαλεί «βραχυκύκλωμα» στα F-35

07.10.2019 18:41
Πόσο θα στοιχίζουν τα F-35 τα επόμενα 3 χρόνια - Media

 

Μπορεί να θεωρούνται ως τα πλέον εξελιγμένα μαχητικά στον πλανήτη, αλλά ακόμα και τα διαβόητα F-35 μπορούν να επηρεαστούν αρνητικά από διάφορους εξωγενείς παράγοντες, όπως μια πυρκαγιά.

Όπως η πυρκαγιά που ξέσπασε προ ημερών σε εργοστάσιο της εταιρείας Euro-Composites στην πόλη Έχτερναχ στο Λουξεμβούργο

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο RTL, οι κάτοικοι άκουσαν μια έκρηξη στην περιοχή, αναφέροντας μάλιστα σύννεφα τεράστια σύννεφα καπονού να βγαίνουν από το εργοστάσιο που καίγονταν.
 

Το μέγεθος της ζημιάς δεν έχει βγει ακόμη στη δημοσιότητα, παρόλα αυτά υπολογίζεται σχετικά υψηλά καθώς η φωτιά έκαιγε για ώρες πριν καταφέρουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις να την θέσουν υπό έλεγχο.

Πώς σχετίζεται η πυρκαγιά με τα F-35; Το εργoστάσιο που καταστράφηκε παράγει τμήματα των μαχητικών αεροσκαφών F-35, και συγκεκριμένα, είναι ο κύριος κατασκευαστής του υλικού Kevlar το οποίο χρησιμοποιείται για την προστασία του αεροσκάφους από εχθρικά πυρά.

Πληροφορίες: onalert.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:26