search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:18
MENU CLOSE

Κρητικός φέρεται να ασελγούσε στον 4χρονο γιο του

08.10.2019 07:17
Τι αλλάζει στην Παιδεία - Κριτικές προσεγγίσεις από στελέχη της Εκπαίδευσης - Media

 

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να αναβιώσει σήμερα, Τρίτη, η υπόθεση με θύμα ένα νήπιο, σε βάρος του οποίου φέρεται να ασελγούσε ο ίδιος του ο πατέρας.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Νέα Κρήτη, στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου αναμένεται να καθίσει ένας Κρητικός που φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου γιου του.

Ας σημειωθεί ότι το παιδί είναι ορφανό από μητέρα (σ.σ. «έχασε» τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα) και η επιμέλειά του έχει ανατεθεί στη γιαγιά του.

Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας του παιδιού φέρονται να έλαβαν χώρα πριν από περίπου 6 χρόνια, όταν το αγοράκι ήταν μόλις 4 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγούσε στο γιο του, τα σαββατοκύριακα, οπότε και το παιδί φιλοξενείτο στο σπίτι του πατέρα του.

Η καταγγελία έγινε στις Αρχές από τη γιαγιά του παιδιού, όταν ο μικρός άρχισε να αρνιέται να επισκέπτεται τον πατέρα του.

Επισημαίνεται ότι ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η δίκη αναμένεται να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32