22/02/2020 11:11:53

Ένα τσιμπιδάκι 10 εκατοστών είχε σφηνωθεί στην ουρήθρα του και δεν τον ενοχλούσε - Το αφαίρεσαν οι γιατροί (Photos)

Ένα τσιμπιδάκι 10 εκατοστών είχε σφηνωθεί στην ουρήθρα του και δεν τον ενοχλούσε - Το αφαίρεσαν οι γιατροί (Photos) - Media

 

 

Πριν από 4 χρόνια ο 22χρονος άνδρας τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δημοσιοποιηθεί έβαλε το τσιμπιδάκι μέσα στην ουρήθρα του κατά τη διάρκεια του αυνανισμού του - εικάζουν οι γιατροί-. Το είχε μέσα του δίχως να τον ενοχλεί μέχρι που τελευταία φαίνεται ότι οι άκρες από το τσιμπιδάκι άνοιξαν και ο άνδρας πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους.

Με την ακτινογραφία οι γιατροί κατάλαβαν αμέσως τι είχε συμβεί και έβαλαν τον άνδρα στο χειρουργείο. Η επέμβαση μόνο εύκολη δεν ήταν αφού έπρεπε πρώτα να κλείσουν οι άκρες από το τσιμπιδάκι, δίχως να τον τραυματίσουν. Ένας από τους χειρουργούς έπρεπε να πιέζει το πεό για να κλείσουν οι δυο άκρες από το τσιμπιδάκι.

Οι γιατροί, με επικεφαλής τον Δρ Mohamed Abouelazayem στο Royal Wolverhampton NHS Trust, ανέφεραν το περιστατικό στο ιατρικό περιοδικό Urology Case Reports.

Μετά το τέλος της διαδικασίας ο ασθενής δεν είχε παρενέργειες και δεν παρέμεινε για νοσηλεία. Οι γιατροί του συνέστησαν να δει κάποιον ειδικό ψυχίατρο ή ψυχολόγο, κάτι που αρνήθηκε.

Οι γιατροί μιλάνε για φετιχισμό και λένε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις οι ασθενείς καθυστερούν να πάνε στο νοσοκομείο είτε επειδή ντρέπονται είτε επειδή νιώθουν ένα είδος τύψης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.