search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:18
MENU CLOSE

Ιδιώτες πάροχοι ενέργειας ενώ εισέπραξαν 455 χιλ. ευρώ δημοτικά τέλη, δεν τα δίνουν στο δήμο Λάρισας

08.10.2019 10:57
Τα τρία κριτήρια διανομής της Επιστρεπτέας Προκαταβολής του 1 δισ. στις επιχειρήσεις που υπέβαλαν αίτηση - Media

 

Με εξώδικο προς τις ιδιωτικές εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας θα αντιδράσει σε πρώτη φάση ο Δήμος Λαρισαίων με αφορμή την καθυστέρηση – πολύμηνη σε ορισμένες περιπτώσεις – που παρατηρείται στην απόδοση εισπραχθέντων ανταποδοτικών τελών. Συνολικά 11 ιδιωτικές εταιρείες ρεύματος οφείλουν περισσότερα από 455.000 ευρώ στον Δήμο Λαρισαίων, χρήματα που ήδη έχουν εισπράξει οι εταιρείες από τους πελάτες τους – δημότες Λάρισας οι οποίοι στο πλαίσιο εξόφλησης των λογαριασμών πληρώνουν ταυτόχρονα, όπως είναι γνωστό, και τα δημοτικά τέλη. 

«Επειδή πρόκειται για χρήματα των δημοτών μας που αφορούν σε ανταποδοτικές υπηρεσίες, θα εξετάσουμε το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή» σημειώνει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Θάνος Αδαμόπουλος, με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη να διευκρινίζει πως «για τις ασυνεπείς εταιρείες, σε αυτή τη φάση ο Δήμος θα καταθέσει εξώδικο». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:18