11/08/2020 22:01:47

Προς πώληση (πρώην) «εμβληματικό» κτίριο του Τύπου στην Ελλάδα-Σε τι τιμή βγαίνει

Προς πώληση (πρώην) «εμβληματικό» κτίριο του Τύπου στην Ελλάδα-Σε τι τιμή βγαίνει - Media

 

Η Εθνική Leasing ανακοίνωσε πλειοδοτικό διαγωνισμό την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 για την πώληση:

1. Του κτηρίου γραφείων συνολικής επιφανείας 14.956 τμ, σε οικόπεδο επιφάνειας 1.985 τμ επί της οδού Μιχαλακοπούλου 80, στην Αθήνα και τιμή εκκίνησης 22 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το κτήριο που στέγαζε την δραστηριότητά του το πρώην συγκρότημα Λαμπράκη (πουλήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος και μετέφερε σε άλλο κτήριο την επιχείρηση).

2. Κτήριο στο οποίο σήμερα στεγάζονται κινηματογράφοι συνολικής επιφάνειας ανωδομής 7.904 τμ και υπόγειων χώρων 12.767 τμ σε οικόπεδο επιφανείας 2.638 τμ. επί της Λεωφ. Συγγρού 111. Η τιμή εκκίνησης είναι στα 20 εκατ. ευρώ.

Η Alpha Bank έχει θέσει προς πώληση το εμπορικό κέντρο στο Δέλτα του Φαλήρου με μισθωτές τους κινηματογράφους Village και το Jumbo, πρώην ιδιοκτησία της Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική, ακίνητο το οποίο στα βιβλία της τράπεζας έχει λογιστική αξία 25 εκατ. ευρώ.

Επίσης, η Bain Capital η οποία έχει αναλάβει το χαρτοφυλάκιο ακινήτων Amoeba της Τράπεζας Πειραιώς, πρόκειται να πουλήσει άμεσα δύο κτήρια γραφείων σε Κηφισίας και στην οδό Σώρου στο Μαρούσι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.