search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:08
MENU CLOSE

Αύξηση του ΚΕΑ το δεύτερο εξάμηνο του 2020 μελετά η κυβέρνηση

08.10.2019 12:49
Στον ΟΠΕΚΑ τα χρήματα για το ΚΕΑ - Πότε θα πληρωθεί - Media

Στην αύξηση του ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) προσανατολίζεται η κυβέρνηση μέσα στο 2020 εφόσον υπάρχει δημοσιονομικά το περιθώριο για πρόσθετα μέτρα.

Ειδικότερα η κυβέρνηση μελετά την αύξηση του ποσού του ΚΕΑ από το 2021 ωστόσο αν όντως τα δημοσιονομικά το επιτρέψουν προσανατολίζεται η αύξηση του ΚΕΑ να έρθει νωρίτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News, η αύξηση του ΚΕΑ αν γίνει με βάση τα δημοσιονομικά της χώρας θα γίνει το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Όπως σημείωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Στάϊκουρας στην περίπτωση που υπάρχουν μεγαλύτερα δημοσιονομικά περιθώρια για το 2020 εξετάζεται μεταξύ των πρόσθετων μέτρων ακόμη και η αύξηση του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης. Ωστόσο όλα θα κριθούν απο το πως θα αποδώσουν τα μέτρα της κυβέρνησης στον προϋπολογισμό του 2020 για να μπορέσει να προχωρήσει σε πρόσθετα μέτρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:08