search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:19
MENU CLOSE

Υπόθεση ταξιτζή – ηθοποιού: Κατέθεσε μήνυση εναντίον του ο ηθοποιός που φέρεται ότι τον βίασε

08.10.2019 14:23
Υπόθεση ταξιτζή - ηθοποιού: Κατέθεσε μήνυση εναντίον του ο ηθοποιός που φέρεται ότι τον βίασε - Media

 

Στην αντεπίθεση πέρασε ο προφυλακισμένος για την υπόθεση βιασμού ταξιτζή, ηθοποιός Γιώργος Καρκάς ο οποίος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του θύματος του κατηγορώντας τον για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και σωματικές βλάβες.

Όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr o ηθοποιός που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορείται ότι στις 13 Νοεμβρίου 2018 βίασε ταξιτζή, χρησιµοποιώντας πλατφόρµα µίσθωσης ταξί για να «ψαρέψει» το θύµα του.

Στη μήνυση του κατηγορεί τον αυτοκινητιστή για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία αλλά και για σωματικές βλάβες, υποστηρίζοντας ότι είναι ψευδή όσα κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή και εισαγγελέα.
Ο 30χρονος ηθοποιός υποστηρίζει ότι ο ταξιτζής τον χτύπησε στη πλάτη, ρίχνοντάς τον κάτω το βράδυ που τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Για την υπόθεση του βιασμού ο Γ. Καρκάς θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα με το οποίο θα δικαστεί, προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτόν πράξεις.

Επισημαίνεται δε ότι η µεθοδικότητα µε την οποία έδρασε για να πείσει τον παθόντα και οι συνεχείς αναζητήσεις σε οδηγούς ταξί, οδηγούν στο συµπέρασµα πως «αν αφεθεί ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλες αξιόποινες πράξεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24