search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:22
MENU CLOSE

Γιατί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είπε στον πρίγκιπα Τζορτζ να ηρεμήσει όταν πανηγύριζε για γκολ (Photos)

08.10.2019 14:45
Γιατί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είπε στον πρίγκιπα Τζορτζ να ηρεμήσει όταν πανηγύριζε για γκολ (Photos) - Media

 

Ο πρίγκιπας Τζορτζ τράβηξε τα βλέμματα όλων το Σαββατοκύριακο όταν είδε τον πανηγυρισμό του γκολ της Aston Villa κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού για να παρακολουθήσει τον αγώνα ποδόσφαιρο με την οικογένειά του.

Ο μικρός δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και σήκωσε την γροθιά του στον αέρα με χαρά καθώς η ομάδα του μπαμπά του σκόραρε το τέταρτο γκολ εναντίον της Norwich.

Κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του πρίγκιπα Τζορτζ, πολλοί οπαδοί υποστηρίζουν ότι είδαν τον πατέρα του Γουίλιαμ να του λέει να «ηρεμήσει».

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η οικογένεια καθόταν στη νοτιοδυτική πτέρυγα και περιτριγυριζόταν από πολλούς υποστηρικτές της Norwich.

Υπάρχει λοιπόν μια πιθανότητα ο Γουίλιαμ να ήθελε να διδάξει στον γιο του να έχει επίγνωση του γεγονότος ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους γύρω του δέχτηκαν μια ήττα και ότι δεν ήταν ωραίο να τους το «χτυπάει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24