search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:45
MENU CLOSE

Έφοδος του Ρουβίκωνα στο Γηροκομείο Βόλου

08.10.2019 15:20
Έφοδος του Ρουβίκωνα στο Γηροκομείο Βόλου - Media

 

Στο Γηροκομείο Βόλου εισέβαλε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, στις 15.45. Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν 20 άτομα, τα οποία έφθασαν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, η εισβολή έγινε για την περίπτωση ενός 33χρονου άνεργου, ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του Γηροκομείου Βόλου με την κόρη του και πρόκειται να του γίνει έξωση, επειδή χρωστάει μισθώματα που ξεπερνούν τα 1.200 ευρώ.

Αρχικά, τα μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν από την κεντρική πύλη και ζήτησαν να συναντήσουν τον διευθυντή του ιδρύματος Γιάννη Τρυφωνόπουλο, αφού ο πρόεδρος Παύλος Πάνος, δεν ήταν παρών.
ενώ υπήρχε μέλος και από τον Βόλο.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα ξεκαθάρισαν στον διευθυντή του ιδρύματος, οτι δεν θα επιτρέψουν να ξεσπιτωθεί ο 33χρονος μισθωτής του Γηροκομείου και παρέμειναν στον χώρο περίπου δέκα λεπτά, ζητώντας από το υπόλοιπο προσωπικό να παραδώσει τα κινητά του τηλέφωνα και να μην καταγράψει την «επίσκεψη».

Μάλιστα, προειδοποίησαν οτι θα επιστρέψουν αν η απαίτησή τους δε γίνει δεκτή από τη Διοίκηση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:45