search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:11
MENU CLOSE

«Η χρήση είναι κόλαση» – Ο Βασίλης Ζούλιας μιλά για τον εθισμό (Video)

08.10.2019 16:51
«Η χρήση είναι κόλαση» - Ο Βασίλης Ζούλιας μιλά για τον εθισμό (Video) - Media
 
Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μίλησε ο διάσημος σχεδιαστής, Βασίλης Ζούλιας, και στην εκ βαθέων συνέντευξή του αναφέρθηκε και στον εθισμό του σε ουσίες στο παρελθόν.
 
Συγκεκριμένα, μιλώντας για την εξάρτησή του από ουσίες και αλκοόλ στο παρελθόν, είπε: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι 27 χρόνια καθαρός χωρίς ουσίες. Μου είχαν δώσει πολλές συμβουλές τότε, αλλά δεν καταλάβαινα». Ο ίδιος είπε το μεγάλο «όχι» στις 28 Οκτωβρίου 1992.
 
«Η χρήση είναι γενικά μια κόλαση. Εμένα μου πήρε 10 χρόνια να καθαρίσω και να αναζητήσω βοήθεια. Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν μόνοι τους. Αυτό ήταν και το δικό μου λάθος. Ενώ δεν είναι έτσι. Απευθύνθηκα σε μια ομάδα, την οποία παρακολουθώ μέχρι και σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», είχε εξομολογηθεί σε παλιότερη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star.
 
«Είναι σαν να έχω ζήσει δύο ζωές. Είναι όπως το φίδι που αλλάζει το δέρμα του. Το νόμισμα έχει δύο πλευρές, έχω δει και τις δύο πλευρές της ζωής. Δεν καταλαβαίνω ποιος ήταν εκείνος ο Βασίλης. Δηλαδή, σκέφτομαι κάποιες φορές: “ποιος ήταν ο Βασίλης που έκανε εκείνα τα πράγματα;”. Έχω συγχωρέσει εκείνον τον Βασίλη. Στην ουσία, έχω συγχωρέσει πρώτα τον εαυτό μου και μετά όλους τους άλλους», πρόσθεσε.
 
Από την άλλη, ο Β. Ζούλιας αναφέρθηκε και στο GNTM, λέγοντας ότι «η μόδα στην Ελλάδα ήρθε τα τελευταία χρόνια. Βοήθησαν και οι εκπομπές μόδας. Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Η Κουλιανού έκανε καριέρα χωρίς να κάνει πλαστική. Σε έναν κόσμο γεμάτο από Kardashians είναι καλό να είσαι μια Grace Kelly. Είναι καλό να βλέπουμε διαφορετικά μεγέθη στο GNTM. Δεν μου αρέσει, όμως, που φοράνε τόσο αποκαλυπτικά μαγιό. Τη Βίκυ και την Ηλιάνα τις έχουν απορρίψει από πολλές δουλειές στο παρελθόν».

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15