search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:13
MENU CLOSE

Παπαγγελόπουλος: Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία για τα… προσόντα και τη θεωρία του για το αχαλίνωτο σεξ

08.10.2019 18:48
Παπαγγελόπουλος: Εκτίθεται και βουλιάζει στο βούρκο της - Ράικου: Εγώ τον αποκάλεσα «Ρασπούτιν»  - Media

 

«Διάβασα στον Τύπο, λίγες ημέρες μετά τη διπλή κατάθεση της κ. Ράικου, ότι έσπευσε εφημερίδα να υπερασπιστεί την πρώην εισαγγελέα για τη διπλή της κατάθεση. Και μάλιστα το δημοσίευμα έγραφε ότι ο εισαγγελέας πίεσε την κυρία Ράικου. Και γω ρωτάω: Πώς τα γνωρίζει ο εκδότης;», διερωτήθηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μεταξύ άλλων, στη συζήτηση για τη σύσταση Ειδικής Επιτροπής για τη Novartis και πρόσθεσε:

«Όμως η κυρία Ράικου είναι και ανιστόρητη. Ισχυρίζεται ότι αυτοαποκαλούμαι Ρασπούτιν για μηχανορραφίες που όμως δεν αποδίδονται στον Ρασπούτιν αλλά σε άλλους Θα μπορούσα να αποκαλώ τον εαυτό μου Μακιαβέλι, Μέτερνιχ. Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία για τα σωματικά του χαρίσματα λέγοντας ότι το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην απόλυτη Θέωση. Αυτό αρκεί να αποδείξει ότι ποτέ δεν αυτοχαρακτηρίστηκα Ρασπούτιν. Δεν μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου Ρασπούτιν. Μακιαβέλι θα έπρεπε να με λέω…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:06