30/11/2020 22:22:23

«Πλήγμα στην ελευθερία της έκφρασης από την διοίκηση της ΕΡΤ»

«Απαράδεκτο το κόψιμο του ντοκιμαντέρ από την ΕΡΤ» - Media

 

Το νέο «κατόρθωμα» της διοίκησης της ΕΡΤ , που εγκαλεί δημοσιογράφο για σχόλιο του σε ανάρτηση κοινωνικής δικτύωσης εκτός από πρωτοφανής και απαράδεκτη, αποτελεί ευθεία βολή στην ελευθερία της έκφρασης.

Κι ισοδυναμεί με απόπειρα γενικότερης φίμωσης που ακολουθεί.

Βρίσκει και τα κάνει όμως η διοίκηση της ΕΡΤ επειδή.. 6 πρόθυμοι στην πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, έχουν επιλέξει «στάση καταλλαγής και συνεργασίας» μαζί της(!..) όπως αναφέρουν και σε πρόσφατο έγγραφο τους, προς την διοίκηση.

Άλλωστε οι δηλώσεις ηλικιακού ρατσισμού από τον νέο πρόεδρο της ΕΡΤ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή με τις προγραφές που έρχονται και η απόπειρα για πολιτικό ξέπλυμα της κυβέρνησης Σαμαρά από το Μαύρο και τα ΜΑΤ με τη δήλωση ότι φταίνε οι εργαζόμενοι και οι απεργίες, χαρακτηρίσθηκαν από την ίδια πλειοψηφία απλώς ως «ατυχείς εκφράσεις»!..

Η επιστολή-χάδι για δήθεν διαμαρτυρία στην οποία κατέληξε σήμερα η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για ανακοίνωση-δίωξη του συναδέλφου, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το κλίμα των προθύμων.

Τι δεν καταλαβαίνετε συνάδελφοι; Εσείς τους ψηφίσατε.

8/10/2019, Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Πηγή: zoornalistas.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.