search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:48
MENU CLOSE

Βρήκε μια τρίχα στο πρωινό του και για να τιμωρήσει τη γυναίκα του την κούρεψε γουλί

09.10.2019 07:10
Φρούτα, λαχανικά και οικιακές συσκευές: Τα πιο παράξενα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται ως σεξουαλικά παιχνίδια (Video) - Media

 

Οι χωρικοί σε χωριό του Μπαγκλαντές όταν είδαν τη συγχωριανή τους μια 23χρονη κοπέλα να βγαίνει από το σπίτι της και να έχει σπαράξει στο κλάμα, δεν το σκέφτηκαν δεύτερη φορά. Τηλεφώνησαν και ενημέρωσαν την αστυνομία για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 32χρονος σύζυγος της κοπέλας βρήκε στο πρωινό του που ήταν γάλα με ρύζι, μια τρίχα. Θεώρησε ότι η τρίχα έπεσε από το κεφάλι της γυναίκας του και για να την τιμωρήσει πήρε τη λεπίδα που ξυρίζεται και με τη βία την κούρεψε γουλί.

Η αστυνομία τον συνέλαβε και μάλιστα όπως τόνισε εκπρόσωπος της ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ποινή μέχρι και 14 χρόνια φυλάκισης.

Εκπρόσωποι για τα δικαιώματα των γυναικών στο Μπαγκλαντές τονίζουν ότι αυτό που έπαθε η γυναικά είναι ένα καθημερινό φαινόμενο ενδοικογενειακής βιας που βιώνουν χιλιάδες γυναίκες στη χώρα. Μπορει, λένε, να υπάρχει η σχετική νομοθεσία αλλά υπάρχει μόνο στα χαρτιά και κανείς δεν τιμωρείται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:47