search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:26
MENU CLOSE

«Αλληλοκαρφώματα» Κανέλλη – Μπογδάνου: Προσπαθεί να γίνει διάσημος – Πήρα περισσότερους σταυρούς από ‘κείνη

09.10.2019 09:11
«Αλληλοκαρφώματα» Κανέλλη - Μπογδάνου: Προσπαθεί να γίνει διάσημος - Πήρα περισσότερους σταυρούς από ‘κείνη - Media

 

Για χαφιεδισμό και ρουφιανιλίκι έκανε λόγο η Λιάνα Κανέλλη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της εμφάνισης στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Αταίριαστοι», με αφορμή την υπόθεση του μέλους του ΚΚΕ που χτύπησε, όπως φάνηκε και από τις σχετικές φωτογραφίες, αστυνομικό των ΜΑΤ.

Η βουλευτής αναφερόμενη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του μέλους του ΚΚΕ είπε πως στόχος του είναι να γίνει διάσημος, ενώ τόνισε πως και η ίδια θα έκανε ακριβώς το ίδιο «αν της την έπεφταν τα ΜΑΤ».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να λυθεί με ρουφιανιλίκια και χαφιεδιλίκια και εκμετάλλευση ίδιον όφελος ενός επεισοδίου που δεν σε αφορά», είπε αρχικά η Λιάνα Κανέλλη και όταν ρωτήθηκε από τον Χρήστο Κούτρα τι ακριβώς εννοεί, συνέχισε: «Μην με αναγκάσεις να τον κάνω περισσότερο διάσημο απ’ όσο προσπαθεί να γίνει». Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε εκ νέου αν αναφέρεται στον Μπογδάνο και η βουλευτής του ΚΚΕ απάντησε: «Ναι, αυτός είναι ο στόχος του. 

Και επειδή ο στόχος του φτάνει στο να πιάνει το στόμα του ιστορίες από το ΑΚΕΛ και το ΚΚΕ μέχρι τα τελευταία 100 χρόνια του τόπου, επειδή δεν έχω καμία διάθεση να αντιμετωπίσω ποτέ μου το τέρας σαν να του μοιάζω, δεν θέλω να πάω παραπέρα. Αρκετή δημοσιότητα πήρε από μια κλωτσιά που δεν είχε το κουράγιο ο ίδιος να δώσει ποτέ στη ζωή του για λογαριασμό τρίτου, γιατί η κλωτσιά που έδωσε ο νεαρός ήταν για λογαριασμό τρίτου. Υπερασπίστηκε ανθρώπους που τους επιτέθηκαν. Πάντως στην ηλικία του και στη θέση του αν μου την έπεφταν τα ΜΑΤ θα έκανα ακριβώς το ίδιο».

Μερικά λεπτά αργότερα και ενώ η κ. Κανέλλη είχε αποχωρήσει από το στούντιο, έκανε παρέμβαση ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος υποστήριξε πως ο τρόπος της «θυμίζει σκοτεινές σελίδες της ελληνικής ιστορίας» και πως κάνει ιδεολογικό αγώνα.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου 

«Με λύπη πληροφορούμαι ότι η κα. Κανέλλη με έναν τρόπο ο οποίος θυμίζει σκοτεινές σελίδες της ελληνικής ιστορίας προσωποποιεί την αυτονόητη για μένα αναπαραγωγή και όχι αποκάλυψη των στοιχείων ενός δράστη εγκληματικής ενέργειας. Τα «ρουφιάνος» και τα «χαφιές» και η ιδεολογικοποίηση ουσιαστικά της πολιτικής διαφωνίας είναι μέθοδοι που όχι μόνο θέτουν τους πολιτικούς αντιπάλους, όπως εμένα σε κίνδυνο, η κα. Κανέλλη καλά θα κάνει να μάθει λίγο για το πώς λειτουργεί ένας γενικότερος χώρος ο οποίος την ακούει, αλλά επίσης βάλουν κατά του ύφους που θα έπρεπε να έχουν τα στελέχη του ελληνικού κοινοβουλίου. Όσον αφορά στο αν το κάνω για προσωπικούς λόγους, η χρεοκοπημένη πολιτική ιδεολογία της κας Κανέλλη ενδεχομένως σιγά σιγά ν’ αρχίσει να μοιάζει με την πολιτική της πορεία. Πόσους σταυρούς πήρε η κα. Κανέλλη στην Α’ Αθήνας; Πόσους σταυρούς πήρα εγώ; Ποιος έχει ανάγκη να στοχοποιεί για πολιτικούς λόγους; Κάνω ιδεολογικό αγώνα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να το γυρνάει…»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20