search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:00
MENU CLOSE

«Τολμηρή» πρόβλεψη Γεωργιάδη: Ευκαιρία για την Ελλάδα μια πιθανή ύφεση της διεθνούς οικονομίας

09.10.2019 10:39
Γεωργιάδης: Το υπουργείο δεν έχει καμία εμπλοκή με την έφοδο στις τράπεζες - Media

 

Το ενδεχόμενο η διεθνής οικονομία να μπει σε υφεσιακό κύκλο μπορεί να αποδειχθεί ευκαιρία για την ελληνική οικονομία τόσο λόγω της μείωσης των επιτοκίων όσο και λόγω της δυνατότητας προσέλκυσης επενδύσεων. Αυτο σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης στο στρατηγικό συνέδριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ): «Η Ελληνική Οικονομία στη Νέα Εποχή των Επενδύσεων και της Ανάπτυξης».

Επίσης έκανε λόγο για αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να διαμορφώσει φιλικό επενδυτικό περιβάλλον έτσι ώστε να πείσει τους επενδυτές να έρθουν στη χώρα μας τώρα που υπάρχουν ευκαιρίες. Ο κ. Γεωργιάδης απήυθηνε πρόσκληση προς τους διεθνείς επενδυτές λέγοντας χαρακτηριστικά «τώρα είναι η ώρα να βάλετε τα λεφτά στο τραπέζι. Όποιος δεν επενδύσει τώρα στην Ελλάδα θα χάσει και όποιος επενδύσει θα κερδίσει».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:59