search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:35
MENU CLOSE

Ο Δημήτρης Τσοβόλας συνήγορος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου

09.10.2019 13:50
tsovolas-2.jpg

 

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Τσοβόλας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Σήμερα το πρωί, λίγες ώρες μετά την παραπομπή του σε προανακριτική επιτροπή της Βουλής, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης έδωσε την εντολή στο γνωστό ποινικολόγο και παλιό πολιτικό, αλλά και την κόρη του Λύδια, για να αναλάβουν την υπεράσπιση του.

Σύμφωνα με το mononews.gr ο Δημήτρης Τσοβόλας, ο οποίος τριάντα χρόνια πριν είχε παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά, θα ζητήσει αντίγραφα της δικογραφίας από τη Βουλή, για να μελετήσει τα στοιχεία, στα οποία στηρίχθηκε η παραπομπή του κ. Παπαγγελόπουλου.

Αμέσως μετά θα αποφασιστούν οι νομικές ενέργειες και τυχόν προσφυγές.
Όπως μας δήλωσε ο κ. Τσοβόλας:

«Από τα όσα μέχρι τώρα είμαι σε θέση να γνωρίζω, προκύπτουν εξόφθαλμα νομικά και ουσιαστικά σφάλματα για τις πράξεις που αποδίδονται στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Για παράδειγμα, φέρεται να είναι ηθικός αυτουργός στη διάπραξη αδικημάτων, για τα οποία ωστόσο δεν προσδιορίζεται ο φυσικός αυτουργός. Και σύμφωνα με το νόμο, ηθικός αυτουργός, χωρίς φυσικό αυτουργό, δεν υπάρχει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32