27/09/2020 06:52:19

Απίστευτη ατάκα Μητσοτάκη προς τους καπνιστές βουλευτές του: Σημειώνω ποιοι χειροκροτούν και ποιοι όχι (Video)

Απίστευτη ατάκα Μητσοτάκη προς τους καπνιστές βουλευτές του: Σημειώνω ποιοι χειροκροτούν και ποιοι όχι (Video) - Media

 

Το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να γίνει ο πρώτος πρωθυπουργός της Ελλάδας που θα κατορθώσει η κυβέρνησή του να εφαρμόσει τον αντικαπνιστικό νόμο είναι γνωστό. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν χάνει ευκαιρία να το υπενθυμίζει στους πάντες.

Το ίδιο συνέβη και κατά την ομιλία του στην Κ.Ο. της ΝΔ όπου ο πρωθυπουργός παρουσιάζοντας τον προγραμματισμό του νομοθετικού έργου ανέφερε ότι στο νομοσχέδιο για το 4ο Σιδηροδρομικό Πακέτο, που εναρμονίζει τη νομοθεσία μας με τις ευρωπαϊκές οδηγίες για άνοιγμα της αγοράς στην μεταφορά επιβατών και ενισχύει τη διασύνδεση και την ασφάλεια του δικτύου, θα συμπεριληφθούν και ρυθμίσεις για την οριζόντια εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Μάλιστα, βλέποντας τους βουλευτές του να χειροκροτούν, ο κ.Μητσοτάκης σχολίασε αστειευόμενος: «Επισημαίνω ποιοι καπνιστές χειροκροτούν και ποιοι δε χειροκροτούν».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.