23/09/2020 04:18:21

Πάτρα: Πήρε παράταση μέχρι να την πετάξουν στο δρόμο - Μητέρα με τέσσερα παιδιά έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό (Photo)

Πάτρα: Πήρε παράταση μέχρι να την πετάξουν στο δρόμο - Μητέρα με τέσσερα παιδιά έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό (Photo) - Media

 

Αντιμέτωπη με την έξωση θα ερχόταν την Τετάρτη η Μ.Α. καθώς η τράπεζα την ενημέρωσε πως το σπίτι της το έχασε σε πλειστηριασμό και πρέπει να το παραδώσει.

Η γυναίκα επικοινώνησε με το Tempo24.news και μετά την δημοσιοποίηση του θέματος κατάφερε να πάρει μια μικρή παράταση. Όπως την ενημέρωσαν θα πρέπει να παραδώσει τα κλειδιά στις 22 Οκτωβρίου.

Το χρέος της πολύτεκνης γυναίκας, μητέρας τεσσάρων παιδιών, το ένα από τα οποία είναι ΑΜεΑ, ανέρχεται στα 100.000 ευρώ.

Ενδεικτικό της αναλγησίας της τράπεζας είναι όπως καταγγέλει η ίδια ότι της είπαν «φύγε από το σπίτι και μετά η τράπεζα θα σου δώσει δάνειο για να πάρεις άλλο».

Για το θέμα υπήρξαν αντιδράσεις από φορείς και συλλογικότητες. Στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Πατρέων, Δ. Πελεκούδας.

Όπως ο ίδιος δήλωσε δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να πετάξει στο δρόμο αυτή την οικογένεια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.