search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:57
MENU CLOSE

Η Scoot βραβεύτηκε ως «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία Χαμηλού Κόστους»

09.10.2019 15:50
Η Scoot βραβεύτηκε ως «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία Χαμηλού Κόστους» - Media

 

Το βραβείο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας Χαμηλού Κόστους» για την περιοχή Ασίας Ειρηνικού κέρδισε η Scoot (ανήκει στον όμιλο Singapore Airlines) στον 30ο ετήσιο θεσμό των TTG Travel Awards 2019.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, πρόκειται για την πρώτη διάκριση που λαμβάνει από την ίδρυσή της το 2011 από τον TTG Asia Media, τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο και διοργανωτή events σε θέματα τουρισμού στην Ασία και τον Ειρηνικό. Τα βραβεία TTG Travel Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από την TTG Asia, με την ψηφοφορία να είναι ανοιχτή στους αναγνώστες του TTG αλλά και σε επαγγελματίες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Η ανάπτυξη της Scoot είναι σε εξέλιξη, με εννέα νέους προορισμούς να ενισχύουν το δίκτυό της μέσα στο 2020» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Τέλος, αναφέρεται ότι «Η αεροπορική θα παραμείνει προσηλωμένη στη βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας και στην ενίσχυση της προστιθέμενης αξίας που προσφέρει. Στο πλαίσιο αυτό, από τις 22 Οκτωβρίου 2019, η Scoot θα μεταφερθεί από το Terminal 2 του αεροδρομίου Changi της Σιγκαπούρης, στο Terminal 1. Με τον τρόπο αυτό, θα βελτιώσει την εμπειρία των επιβατών της πριν την πτήση και θα διευκολύνει τη μελλοντική ανάπτυξή της» σύμφωνα με την Scoot.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:53