search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:54
MENU CLOSE

Έβαλαν νερό από τον Ιορδάνη σε σόλες παπουτσιών – Λένε «περπάτα σαν τον Ιησού», πουλούν 2.500 δολάρια το ζευγάρι! (Photos)

09.10.2019 16:38
Η επόμενη ημέρα στην Καρδίτσα: Τρεις νεκροί, μία αγνοούμενη, λάσπες και καταστροφές (Photos) - Media Gallery 8

 

Όσα και αν έχουμε δει δεν παύει να μας εκπλήσσει η φαντασία ορισμένων μαρκετίρ που είναι ικανοί να πουλήσουν κυριολεκτικά τα πάντα, χωρίς κανενός είδους φραγμό, προκειμένου να κατακτήσουν την αγορά.

Έτσι μια εταιρεία με έδρα το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης τροποποίησε τα Nike Air Max 97, εγκλωβίζοντας (ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει) 60 κυβικά εκατοστά νερό από τον Ιορδάνη ποταμό στις σόλες τους ώστε ο ιδιοκτήτης τους να μπορεί να αναπαριστά καθημερινά το θαύμα, σύμφωνα με τη σχετική βιβλική αναφορά, στον Ιησού που «περπάτησε πάνω στο νερό της Λίμνης της Γαλιλαίας».

Και δεν σταμάτησε εκεί: Πρόσθεσε έναν μεταλλικό σταυρό στα κορδόνια των παπουτσιών, μια αναφορά στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο στο μπροστινό τους μέρος, ενώ μια πλαστική επικάλυψη γύρω από τη σόλα επιτρέπει σε τρίτους να βλέπουν το νερό να κυλά κάτω από τα πόδια του ιδιοκτήτη.

Το «κερασάκι στην τούρτα», μια σφραγίδα που προσιδιάζει στην επίσημη σφραγίδα του Πάπα στο κουτί των παπουτσιών καθώς και ένας άγγελος που αποτελεί αναπαράσταση του χαρακτικού «Μελανκόλια 1» του Γερμανού Albrecht Durer.

Αποτέλεσμα; Το ζευγάρι πουλήθηκε μέσα σε ένα λεπτό από την κυκλοφορία του, στις 8 Οκτωβρίου, ενώ οι τιμή ξεκινά από τα (κρατηθείτε) 2.499 δολάρια!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:54