search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:51
MENU CLOSE

Αστυνομικός «οδήγησε» στο τμήμα τρία ημίγυμνα μοντέλα και τέθηκε σε διαθεσιμότητα (Video)

10.10.2019 07:08
Μαϊάμι: «Όποιον πάρει ο χάρος» - Δυο ληστές και δυο πολίτες νεκροί έπειτα από «κινηματογραφική» καταδίωξη ληστών (Videos/Photos) - Media

 

Δεν του βγήκε τελικά σε «καλό» ενός αστυνομικού στο Μαϊάμι, η ιδέα να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο που τον εμφανίζει να οδηγεί στο τμήμα με ψεύτικη σύλληψη τρία ημίγυμνα μοντέλα, με ζαρτιέρες και εσώρουχα!

Οι τρεις κοπέλες, οι οποίες, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, απασχολούνται στη βιομηχανία ενηλίκων, οδηγούνται με χειροπέδες στο τμήμα, ενώ ο αστυνομικός, ονόματι William Beeker, τις ακολουθεί… περήφανα.

Το βίντεο όπως είναι φυσικό έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολές.

Μάλιστα στο επίμαχο βίντεο έβαλε λεζάντα: «Σας αρέσουν τα καλά ή τα κακά κορίτσια; Ποιος θα μας βγάλει;».

Το βίντεο όμως είδαν και οι αρχές με την αστυνομία του Μαϊάμι να τον θέτει σε διαθεσιμότητα και να εκδίδει ανακοίνωση με την οποία να λέει πως διερευνά την υπόθεση.

Ο απίστευτος αστυνομικός ανέβασε και δεύτερο βίντεο, όπου κάθεται στη μηχανή και τα τρία μοντέλα να του κάνουν νάζια επειδή τις άφησε ελεύθερες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15