search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:46
MENU CLOSE

Μαρία Κίτσου: Η κατάθλιψη και η συγκινητική αποκάλυψη για τον πατέρα της (Videos)

10.10.2019 08:30
Μαρία Κίτσου: Η κατάθλιψη και η συγκινητική αποκάλυψη για τον πατέρα της (Videos) - Media

 

Την πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» , Μαρία Κίτσου, υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης. Η ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της σειράς του ΑΝΤ1, αλλά και για πιο προσωπικές της στιγμές, όμως η κατάθλιψη που πέρασε στα 17 της χρόνια.

«Είναι κάτι που επανέρχεται, κάτι που φεύγει, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό! Μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους. Θέλω να πιαστώ από τη χαρά, γιατί ξέρω πως είναι το σκοτάδι!

Εγώ ζητούσα πάντα βοήθεια και αυτό με έσωσε! Οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυτοί που ζητάνε βοήθεια! Πάντα το αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν μπορούσα να κάνω καμιά θετική σκέψη, τα έβλεπα όλα μαύρα. Την πέρασα στα 17 μου”, δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κίτσου.

Η Μαρία ανέφερε ακόμη πως ο πατέρας της ήταν πολύ αυστηρός, ως στρατιωτικός και δεν την είδε ποτέ να παίζει στο θέατρο. Μάλιστα, αναφέροντας πως η κηδεία του πατέρα της συνέπεσε με πρεμιέρα παράστασης που πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός βούρκωσε..

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:45