search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:33
MENU CLOSE

Διοργάνωσαν συλλαλητήριο μέσα σε… κρουαζιερόπλοιο ζητώντας αποζημίωση για τις «άθλιες» συνθήκες (Photos/Videos)

10.10.2019 12:51
Διοργάνωσαν συλλαλητήριο μέσα σε… κρουαζιερόπλοιο ζητώντας αποζημίωση για τις «άθλιες» συνθήκες (Photos/Videos) - Media

 

Πόσο άθλιες μπορεί να είναι οι συνθήκες μέσα σε ένα κρουαζιερόπλοιο; Εξαρτάται με τι τις συγκρίνει κανείς. Η αλήθεια είναι ότι μια διαμαρτυρία για μια σειρά «παρατράγουδα» σε κρουαζιέρα υπερπολυτελούς πλοίου να φαντάζει ο ορισμός του «first world problems» (προβλήματα του «πρώτου» κόσμου), εν πάσει περιπτώσει όμως πρόκειται για κάτι που συνέβη σε σκάφος της Norwegian Cruise Line.

Το ταξίδι «στράβωσε» από την αρχή: Το πλοίο δεν κατάφερε να δέσει ούτε στη Χάβρη ούτε στο Άμστερνταμ, λόγω των δυνατών ανέμων.

Έτσι συνέχισε το ταξίδι του για τη Νορβηγία, όπου σταμάτησε σε μία σχεδόν «ερειπωμένη» πόλη καθώς τα πάντα ήταν κλειστά και οι επιβάτες δεν βρήκαν τίποτα να φάνε εκτός του πλοίου. Έπειτα, τα νορβηγικά φιόρδ τα είδαν μόνο από μακριά, καθώς το μεγάλο σκαρί δεν πλησίασε στους εντυπωσιακούς σχηματισμούς, ενώ στη συνέχεια ακυρώθηκαν τόσο η στάση στο Ρέικιαβικ όσο και στο Γκρίνοκ, κοντά στη Γλασκόβη.

«Κερασάκι στην τούρτα» η υπερχείλιση του αποχετευτικού συστήματος του πλοίου, που είχε ως αποτέλεσμα λύματα να βγαίνουν από τις τουαλέτες μέσα στις καμπίνες.

Έτσι λοιπόν οι επιβάτες αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν: Συγκεντρώθηκαν στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου και πραγματοποίησαν συλλαλητήριο, ζητώντας να τους δοθεί αποζημίωση από την εταιρεία. Το πνεύματα μάλιστα οξύνθηκαν λόγω της άρνησης της εταιρείας, που δέχτηκε απλώς να δώσει κουπόνι που θα αντιστοιχούσε στο 25% του ποσού που είχαν καταβάλει οι ταξιδιώτες.

Δείτε τα βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43