search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:42
MENU CLOSE

«GNTM»: Καταγγελία για τα ημίγυμνα μοντέλα στο ΕΣΡ (Videos)

10.10.2019 14:55
«GNTM»: Καταγγελία για τα ημίγυμνα μοντέλα στο ΕΣΡ (Videos) - Media

 

Μέσα από μια απαιτητική σειρά φωτογραφήσεων με φίδια και πόζες πάνω σε κινούμενη πλατφόρμα στο κέντρο της Αθήνας, τα μοντέλα του «GNTM» προσπάθησαν να στείλουν το μήνυμα «Αγάπησε το σώμα σου όπως είναι».

Παρά ταύτα, το γεγονός ότι τα κορίτσια πόζαραν ημίγυμνα στους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας προκάλεσε την αντίδραση της ΜΚΟ «Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα», όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα, η οποία σύμφωνα με αυτά προσέφυγε το πρωί της Πέμπτης στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης γιατί η παραγωγή δεν είχε εξασφαλίσει άδεια από την Τροχαία, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος.

«Τη 19η/9/2019 προβλήθηκαν σκηνές από την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι “GNTM” στις οποίες εμφανίζονται υποψήφια διαγωνιζόμενα μοντέλα ημίγυμνα, με εσώρουχα, και όχι μαγιό, να κάνουν ντουζ επάνω σε μια εν κινήσει ανοιχτή νταλίκα η οποία εκινείτο πέριξ των κεντρικών οδών της Αθήνας με κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Παπαφιλίππου αν υπήρχε άδεια για την εν λόγω ενέργεια ή όχι, ο διοικητής μας απάντησε αρνητικά. Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε την εν λόγω περίπτωση και αν υπάρχει χροιά ποινικών ενδείξεων να την διαβιβάσετε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών», επισημαίνει στην καταγγελία της η ΜΚΟ.

Πάντως, κατά την προβολή του συγκεκριμένου επεισοδίου οι κριτές τόνισαν ότι έχουν λάβει άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35