search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:07
MENU CLOSE

Μάικλ Ντάγκλας: Ανησυχώ για τον 19χρονο γιο μου

10.10.2019 17:33
Μάικλ Ντάγκλας: Ανησυχώ για τον 19χρονο γιο μου - Media

 

Ο δύο φορές νικητής του Όσκαρ Μάικλ Ντάγκλας μίλησε για τα γηρατειά και τον 19χρονο γιο του Ντίλαν σε επεισόδιο της Ellen DeGeneres

«Το να έχω μια νεότερη σύζυγο με κάνει να νιώθω καλά από τη μια πλευρά και έχω τον γέρο από την άλλη πλευρά»,είπε ο Μάικλ.

«Έχω ακόμα όλα μου τα μαλλιά. Έτσι είναι όλα καλά. Ξέρεις, δεν μπορείς να είσαι ηλίθιος γι ‘αυτό το θέμα. Έτσι, τα 75, τα βλέπω σαν το 15ετές πρόγραμμα».

Οι συνασπιστές της κυκλοφορίας συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1996 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Deauville και παρέμειναν μαζί παρά το εξάμηνο split του 2013.

Ο Ντάγκλας ανησυχεί για τις τολμηρές κινήσεις του 19χρονου γιου του, όπως την πτώση με αλεξίπτωτο κοντά στο Μόντρεαλ και το μπάντζι τζάμπινγκ στη Σικελία.

«Θυμάμαι αυτή την ηλικία. Είναι ένα ορμονικό πράγμα, νομίζω, για τα αγόρια – το να δοκιμάζετε τον εαυτό σας», επισήμανε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:07