search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:26
MENU CLOSE

Βούτσης: «Το 2015 δεν ήμασταν έτοιμοι να κυβερνήσουμε – H αυτοκριτική ποτέ δεν κάνει κακό» (Video)

10.10.2019 20:13
Βούτσης: «Το 2015 δεν ήμασταν έτοιμοι να κυβερνήσουμε - H αυτοκριτική ποτέ δεν κάνει κακό» (Video) - Media

 

Μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου του Αριστείδη Μπαλτά, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης είπε ότι το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και ότι η αυτοκριτική δεν κάνει κακό.

Ο Νίκος Βούτσης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ενώ ήμασταν προετοιμασμένοι πάρα πολύ στα τρία χρόνια που ήμασταν αξιωματική αντιπολίτευση σε ψηφίδες προγραμματικές. Και με ένα δυναμικό με νέους συντρόφους που τότε έρχονταν με την εμπειρογνωμοσύνη τους, τα πτυχία τους να βοηθήσουν. Ενώ ήμασταν έτοιμοι για αυτά, ήμασταν πάρα πολύ μακριά από το να είμαστε έτοιμοι για διακυβέρνηση. Και ήμασταν επίσης μακριά από την οργάνωση της διακυβέρνησης. Είμαι ευθύς λέω ότι δεν υπήρχε σε κανένα υπουργείο, καμία οργάνωση βάσης ή οργάνωση μελών, όπως τα λέμε τώρα. Πουθενά σε κανένα υπουργείο σε κανένα μαζικό χώρο. Η αυτοκριτική ποτέ δεν κάνει κακό. Ίσα – ίσα είναι και άκρως απαραίτητη για ένα κόμμα που μόλις έχασε την διακυβέρνηση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:25