search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:53
MENU CLOSE

Αστυνομικοί για αντικαπνιστικό: Κάποτε μετράγαμε και τις μίνι φούστες

11.10.2019 06:03
Αντικαπνιστικός στο… περίπου! Ντουμάνι στα καταστήματα αργά τη νύχτα (Video) - Media

 

Προβληματισμό για την εμπλοκή της αστυνομίας στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, εξέφρασε ο Δημοσθένης Πάκος, πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Κάποτε σε κάποια άλλη εποχή, οι αστυνομικοί μετρούσαν το μήκος από τις μίνι φούστες, δηλαδή στην Ελλάδα όποιος νομοθετεί θα βάλει την αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πάκος πρόσθεσε ότι και ο ίδιος επιθυμεί να εφαρμοστεί πλήρως ο αντικαπνιστικός νόμος αλλά «μια πολύ καλή ερώτηση προς τους επιτελείς» είναι αν και πως μπορεί να το φέρει εις πέρας η Ελληνική Αστυνομία.

«Η ελληνική αστυνομία είναι ένα σώμα που δεν λέει πουθενά “όχι”, λέει παντού “ναι”. Το μεταναστευτικό πέρασε 90% από πάνω μας. Δεν υπήρξε άλλος κλάδος που να έδωσε τόσο προσωπικό και να ταλαιπωρήθηκε», σημείωσε.

Επεσήμανε τέλος, ότι σε άλλες χώρες το κάπνισμα σταμάτησε κατά συνείδηση και όχι με αστυνομικά μέτρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:53