search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:47
MENU CLOSE

Τσίπρας: Ψηφοθηρική η πρόταση Μητσοτάκη, αν αλλάξει ρότα μπορούμε να προχωρήσουμε συναινετικά

11.10.2019 11:15
Τσίπρας: Ψηφοθηρική η πρόταση Μητσοτάκη, αν αλλάξει ρότα μπορούμε να προχωρήσουμε συναινετικά - Media

 

Αντίθετος στην πρόταση του πρωθυπουργού, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωσή του μετά το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή.

Όπως είπε ο ίδιος, η πρότασή του ΣΥΡΙΖΑ ειναι «να μπορούν δηλαδή να ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους, όλοι όσοι έχουν ή μπορούν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.

Και να εκλέγουν από τρεις έως δώδεκα βουλευτές Επικρατείας, αναλόγως με τον αριθμό των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους του εξωτερικού».

Ωστόσο, όπως είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθημένος να συζυτήσει όποιαδήποτε άλλη πρόταση, με μία προυπόθεση: «Να μην επιχειρηθεί η ανάμιξη της ομογένειας σε παιχνίδια μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, με κρυφό και δόλιο στόχο την αλλοίωση των εκάστοτε πολιτικών συσχετισμών στο εσωτερικό της χώρας.»

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:45