search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:57
MENU CLOSE

Νοθευμένο πετρέλαιο κίνησης σε πρατήριο στον Πειραιά

11.10.2019 12:02
Πρατηριούχοι: «Αγκάθι» οι μεταχρονολογημένες επιταγές για τα βενζινάδικα - Media

 

Πρατήριο που διέθετε νοθευμένο πετρέλαιο κίνησης εντοπίστηκε χθες σε περιοχή του Πειραιά, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν μικτά κλιμάκια με τη συμμετοχή της Οικονομικής Αστυνομίας.

Όπως προέκυψε, το πετρέλαιο παρουσίαζε απόκλιση από τις ισχύουσες προδιαγραφές και συγκεκριμένα υπερέβαινε τα όρια περιεκτικότητας σε θείο.

Λήφθηκαν δείγματα από τις αντλίες, τα οποία θα αποσταλούν στο Χημείο του Κράτους για περαιτέρω ανάλυση.

Επιπλέον, διενεργήθηκε ποσοτική καταμέτρηση της στάθμης των δεξαμενών του πρατηρίου και συλλέχθηκε πλήθος φορολογικών και άλλων στοιχείων για περαιτέρω επεξεργασία και έλεγχο.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο υπεύθυνος του πρατηρίου, ο οποίος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Ο έλεγχος έγινε υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου (Σ.Ε.Κ.), από κοινού με υπαλλήλους της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Τελωνείων Αττικής (ΕΛ.Υ.Τ), του Δ΄ Τελωνείου Επίβλεψης Συγκροτημάτων Πειραιά (Δ’ ΤΕΣ) και της Διεύθυνσης Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμων (Δ.Ε.Δ.Α.Κ.).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:56