search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:09
MENU CLOSE

«Τραβάει το σχοινί» ο Μπογδάνος: Την επόμενη φορά που θα δεχθώ επίθεση, το ΚΚΕ θα έχει βάλει το χεράκι του (Audio)

11.10.2019 16:01
Μπογδάνος: Δεν θέλω να σκεφτώ ότι ο Ερντογάν άνοιξε τις «στρόφιγγες» όταν άλλαξε η κυβέρνηση (Video) - Media
 
«Την επόμενη φορά που θα δεχτώ επίθεση, το ΚΚΕ να γνωρίζει ότι έχει βάλει το χεράκι του σε αυτή την επίθεση στοχοποιώντας με. Και αυτό μου έκανε πολύ μεγάλη αλγεινή εντύπωση. Δεν το περίμενα» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναφερόμενος στην κόντρα που ξέσπασε μετά την ανάρτηση που έκανε στα social media με τα στοιχεία διαδηλωτή, ο οποίος φέρεται να πήρε μέρος σε επεισόδια με το ΠΑΜΕ εναντίον των ΜΑΤ.
 
Μιλώντας στο Radio North 98, ο βουλευτής της ΝΔ, επέμεινε ότι «όταν είσαι μέλος Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, έχεις υπάρξει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θήβας με την Λαϊκή Συσπείρωση που είναι η παράταξη του ΚΚΕ, και έχεις επανειλημμένα δώσει συνεντεύξεις στα κανάλια, όπως έκανε ο εν λόγω κύριος που επιτέθηκε πισώπλατα στον αστυνομικό δεν επικαλείσαι ιδιωτικότητα».
 
Όπως είπε, «απευθύνθηκα στο ΚΚΕ που έχει κρατήσει μια λεβέντικη στάση στο παρελθόν. Να σας θυμίσω ότι το 2012 όταν πηγαίναν οι διάφοροι άλλοι μπάχαλοι, οι ΣΥΡΙΖΟειδείς, αναρχοαντεξουσιαστικοειδείς να μπουκάρουν στο Κοινοβούλιο μαζί με τους αγανακτισμένους το ΠΑΜΕ είχε φροντίσει να αποφευχθεί αυτό. Τότε, το ΚΚΕ έσωσε το Κοινοβούλιο».
 
Υπογράμμισε ότι περίμενε από το ΚΚΕ «να βγει και να πει ότι καταδικάζουμε αυτή την ενέργεια του στελέχους μας», ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο «το ΚΚΕ για πρώτη φορά έκλεισε το μάτι σε μια βαθιά, βαριά σεσημασμένη αλητεία του δημόσιου βίου, την αλητεία του τραμπουκισμού».
 

Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:08