search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:11
MENU CLOSE

Κίρα Νάιτλι: Το σπίτι μου είναι το απόλυτο χάος

11.10.2019 16:25
Κίρα Νάιτλι: Το σπίτι μου είναι το απόλυτο χάος - Media

 

Η σταρ αποκάλυψε ότι το σπίτι της είναι «το απόλυτο χάος» και ότι έχει χτενίσει τα μαλλιά της τρεις φορές από τότε που γέννησε τον περασμένο μήνα,στο BBC Breakfast το πρωί της Παρασκευής.

Η Κίρα Νάιτλι εξήγησε πως η λαμπερή της εμφάνιση ήταν «καπνός και καθρέφτες», επειδή η φροντίδα για το παιδί της σημαίνει ότι δεν είχε βουρτσίσει τα μαλλιά της και ότι φορούσε το φόρεμα που ανήκε σε κάποιον άλλον.

«Αυτή είναι η τρίτη φορά από τη στιγμή που γένννησα που τα μαλλιά μου έχουν βουρτσιστεί και δεν το έκανα εγώ. Ο αγαπητός Λουκ που σήμερα ήταν ο κομμωτής μου, τα βούρτσισε. Φορούσα τις πιτζάμες μου όταν ήρθαν και αυτό είναι το φόρεμα κάποιου άλλου.

Η Κίρα και ο σύζυγός της, Τζέιμς Ράιτον, παντρεύτηκαν στη Γαλλία τον Μάιο του 2013 και έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους Έντι, το 2015. Το δεύτερο παιδί της γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου του 2019.

Σε ερώτηση για το ποια είναι η συμβουλή της για «κανονικές μητέρες», η Βρετανίδα ηθοποιός απάντησε: «Θα έπρεπε να είστε ακόμα στις πιτζάμες σας. Και να μην βουρτσίσετε τα μαλλιά σας και να αφήσετε το σπίτι να είναι ένα πλήρες χάος και να βλέπετε μόνο τους ανθρώπους που πρόκειται να σας φέρουν φαγητό».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24