09/12/2019 06:59:38

«Σκοτώστε τα αμέσως» - Εντοπίστηκε ψάρι-φονιάς που μπορεί να βγει στην ξηρά (Photos)

«Σκοτώστε τα αμέσως» - Εντοπίστηκε ψάρι-φονιάς που μπορεί να βγει στην ξηρά (Photos) - Media
 
Μοιάζει με κοντόχοντρο φίδι, έχει δόντια αρπακτικού, καταστρέφει την πανίδα γύρω του και μπορεί να ζήσει έξω από το νερό μέχρι και τέσσερις μέρες.
 
Είναι ο βόρειος φιδοκέφαλος, ένα επιθετικό ψάρι που ενδημεί στην Κίνα, τη Ρωσία και κομμάτια της νοτιοανατολικής Ασίας. Και πλέον αποτελεί εφιάλτη για τις ΗΠΑ.
Το συγκεκριμένο ψάρι, το οποίο, σύμφωνα με ψαράδες αποτελεί εξαιρετικό μεζέ, έχει μια απίστευτη ικανότητα: μπορεί να επιβιώσει εκτός νερού ως και για τέσσερις ημέρες και να συρθεί στο έδαφος από μια μάζα νερού σε άλλη.
Τα πράγματα είναι τόσο άσχημα που οι αρχές σε αρκετές Πολιτείες των ΗΠΑ καλούν τους ψαράδες, αν πιάσουν φιδοκέφαλους, να τους σκοτώσουν αμέσως και να βάλουν τα ψάρια στον πάγο.
 
Σημειώνεται ότι το 2018 είχε πιαστεί στις ΗΠΑ ένας φιδοκέφαλος τέρας μήκους σχεδόν ενός μέτρου και βάρους 9 κιλών που για να σκοτωθεί χρειάστηκε να χτυπηθεί με βέλος. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.