11/12/2019 17:35:39

«Ο ΑΝΤ1 δέχτηκε με μεγάλη δυσκολία τη Μαρία Κίτσου για τις "Άγριες Μέλισσες"»

«Ο ΑΝΤ1 δέχτηκε με μεγάλη δυσκολία τη Μαρία Κίτσου για τις "Άγριες Μέλισσες"» - Media

Η ηθοποιός Μαρία Κίτσου έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» που σημειώνει τεράστια επιτυχία αν και προβάλλεται μόνο λίγες εβδομάδες.

Ο ΑΝΤ1 αρχικά δυσκολεύτηκε να δεχτεί τη Μαρία Κίτσου ως πρωταγωνίστρια και τον λόγο αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος μιλώντας στο περιοδικό «Τηλεθεατής».

Με ποια κριτήρια επιλέξατε τη Μαρία Κίτσου για τον πρωταγωνιστικό ρόλο;

Νομίζω ότι ήταν η μόνη που μπορούσε να υποδυθεί την Ελένη. Έκανα κάστινγκ σε όλες τις γυναίκες αυτής της ηλικίας. Η Μαρία έχει ένα βάθος στην ερμηνεία της. Ο ρόλος αυτός θεωρώ ότι είναι πολύ συγκεκριμένος. Δεν σημαίνει ότι η Μαρία μπορεί να κάνει όλες τις πρωταγωνίστριες, αλλά η συγκεκριμένη της ταιριάζει πολύ. Είναι ηθοποιός που παίρνει ρίσκο, δεν επαναπαύεται. Έχει τη σκληράδα αλλά και την τρυφερότητα που χρειάζεται. Φάνηκε από το κάστινγκ.

Ο ΑΝΤ1 πώς δέχτηκε ένα πρόσωπο πολύ γνωστό στο θέατρο, αλλά άγνωστο στην τηλεόραση;

Με αρκετή δυσκολία.

Θεωρείτε κάποιους ηθοποιούς ιδανικούς για συγκεκριμένους ρόλους;

Το κάστινγκ έγινε για όλους τους ηθοποιούς. Δεν λέω ότι βγήκαν όλοι τόσο καλοί όσο θα ήθελα. Επειδή δεν είχα μεγάλη εμπειρία στο πως στήνεται μια σειρά, τώρα το είδα. Προσπάθησε σε κάθε ρόλο να ταιριάζει πολύ ο ηθοποιός.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.