search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:28
MENU CLOSE

«Ο ΑΝΤ1 δέχτηκε με μεγάλη δυσκολία τη Μαρία Κίτσου για τις “Άγριες Μέλισσες”»

11.10.2019 19:42
«Ο ΑΝΤ1 δέχτηκε με μεγάλη δυσκολία τη Μαρία Κίτσου για τις "Άγριες Μέλισσες"» - Media

Η ηθοποιός Μαρία Κίτσου έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» που σημειώνει τεράστια επιτυχία αν και προβάλλεται μόνο λίγες εβδομάδες.

Ο ΑΝΤ1 αρχικά δυσκολεύτηκε να δεχτεί τη Μαρία Κίτσου ως πρωταγωνίστρια και τον λόγο αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος μιλώντας στο περιοδικό «Τηλεθεατής».

Με ποια κριτήρια επιλέξατε τη Μαρία Κίτσου για τον πρωταγωνιστικό ρόλο;

Νομίζω ότι ήταν η μόνη που μπορούσε να υποδυθεί την Ελένη. Έκανα κάστινγκ σε όλες τις γυναίκες αυτής της ηλικίας. Η Μαρία έχει ένα βάθος στην ερμηνεία της. Ο ρόλος αυτός θεωρώ ότι είναι πολύ συγκεκριμένος. Δεν σημαίνει ότι η Μαρία μπορεί να κάνει όλες τις πρωταγωνίστριες, αλλά η συγκεκριμένη της ταιριάζει πολύ. Είναι ηθοποιός που παίρνει ρίσκο, δεν επαναπαύεται. Έχει τη σκληράδα αλλά και την τρυφερότητα που χρειάζεται. Φάνηκε από το κάστινγκ.

Ο ΑΝΤ1 πώς δέχτηκε ένα πρόσωπο πολύ γνωστό στο θέατρο, αλλά άγνωστο στην τηλεόραση;

Με αρκετή δυσκολία.

Θεωρείτε κάποιους ηθοποιούς ιδανικούς για συγκεκριμένους ρόλους;

Το κάστινγκ έγινε για όλους τους ηθοποιούς. Δεν λέω ότι βγήκαν όλοι τόσο καλοί όσο θα ήθελα. Επειδή δεν είχα μεγάλη εμπειρία στο πως στήνεται μια σειρά, τώρα το είδα. Προσπάθησε σε κάθε ρόλο να ταιριάζει πολύ ο ηθοποιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10