07/07/2020 02:15:01

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη του σκηνοθέτη για τη «Λενιώ»

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη του σκηνοθέτη για τη «Λενιώ» - Media

 

Ο Λευτέρης Χάριτος ο οποίος χαρακτηρίστηκε κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, φέτος σκηνοθετεί την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την επιλογή της Μαρίας Κίτσου στον πρωταγωνιστικό ρόλο και για τη δυσκολία του ΑΝΤ1 να δεχτεί ένα πρόσωπο τηλεοπτκά άγνωστο. 

Η εντυπωσιακή πορεία που διαγράφει η καθημερινή σειρά εποχής «Άγριες μέλισσες», στον ΑΝΤ1, αποδεικνύει πως όταν υπάρχει ταλέντο, τόλμη και μεράκι, η μικρή οθόνη μπορεί να προσφέρει κομψοτεχνήματα.

-Με ποια κριτήρια επιλέξατε τη Μαρία Κίτσου για τον πρωταγωνιστικό ρόλο;

«Νομίζω ότι ήταν η μόνη που μπορούσε να υποδυθεί την Ελένη. Έκανα κάστινγκ σε όλες τις γυναίκες αυτής της ηλικίας. Η Μαρία έχει ένα βάθος στην ερμηνεία της. Ο ρόλος αυτός θεωρώ ότι είναι πολύ συγκεκριμένος. Δεν σημαίνει ότι η Μαρία μπορεί να κάνει όλες τις πρωταγωνίστριες, αλλά η συγκεκριμένη της ταιριάζει πολύ. Είναι ηθοποιός που παίρνει ρίσκο, δεν επαναπαύεται. Έχει τη σκληράδα αλλά και την τρυφερότητα που χρειάζεται. Φάνηκε από το κάστινγκ».

-Ο ΑΝΤ1 πώς δέχτηκε ένα πρόσωπο πολύ γνωστό στο θέατρο, αλλά άγνωστο στην τηλεόραση;

«Με αρκετή δυσκολία».

-Θεωρείτε κάποιους ηθοποιούς ιδανικούς για συγκεκριμένους ρόλους;

«Το κάστινγκ έγινε για όλους τους ηθοποιούς. Δεν λέω ότι βγήκαν όλοι τόσο καλοί όσο θα ήθελα. Επειδή δεν είχα μεγάλη εμπειρία στο πώς στήνεται μια σειρά, τώρα το είδα. Προσπάθησα σε κάθε ρόλο να ταιριάζει πολύ ο ηθοποιός».

-Τα σχόλια του κόσμου στα social media λένε πως είναι «ένας κι ένας» οι ηθοποιοί..

«Έτσι επιλέχτηκαν. Η διαδικασία κράτησε τέσσερις μήνες. Κάποιοι ρόλοι έφυγαν γρήγορα, κάποιοι άλλοι μας πήραν πολύ καιρό».

-Μέχρι πόσους ηθοποιούς είδατε για κάθε ρόλο;

«Συνολικά, πάνω από 600. Για το ρόλο του Μελέτη, που παίζει ο Γιώργος Γεροντιδάκης, είδα 20. Για τη Μαρία είδα 15. Την Έλλη Τρίγγου την έκλεισα αυθημερόν. Κάθε ρόλο τον αντιμετωπίζαμε σαν να ήταν μοναδικός. Ακόμη και τον τελευταίο ομιλούντα στη σειρά», είπε στον Τηλεθεατή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.