search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:28
MENU CLOSE

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν είμαστε σίγουροι αν θα βαφτίσουμε το μωρό, μπορεί να γίνει ονοματοδοσία»

12.10.2019 09:37
Κατερίνα Παπουτσάκη: Έφερε... καύσωνα με το μπικίνι της (Photos) - Media

 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στις κάμερες στην πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» που έγινε χθες το βράδυ και μίλησε για τις νέες όμορφες συνθήκες στη ζωή της.

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη παράσταση υποδυόμενη τη Μαρία Κάλλας, έδειχνε πολύ λαμπερή και ευτυχισμένη για την επιτυχία της πρεμιέρας και όταν μίλησε στους δημοσιογράφους, φυσικά και είχε μόνο λόγια για τα δύο αγοράκια της, τον μεγαλύτερο, τον Μάξιμο και τον μόλις 7 μηνών γιο της που όπως μάθαμε, θα πάρει το όνομα Κίμωνας.

Όπως είπε, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, ο μεγάλος της γιος είναι πολύ χαρούμενο που έχει ένα αδελφάκι όμως τόνισε πως όλες οι νέες μανούλες, έτσι και εκείνη, δεν κοιμάται πολύ λόγω του μωρού.

Όταν όμως ρωτήθηκε πότε θα γίνει η βάφτιση του μικρού, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε ότι μπορεί και να μην βαφτιστεί ο μικρός αλλά να γίνει ονοματοδοσία. 

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:28