search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:44
MENU CLOSE

Παντελίδης-Φιλίππου: Xόρεψαν το «Μένω εδώ» του Παντελή – Η συγκινητική στιγμή (Video)

13.10.2019 08:38
Άλλα κόλπα: Τον χώρισε η σύντροφος του λίγες μέρες πριν παντρευτούν αλλά δεν τα έβαψε μαύρα – Παντρεύτηκε τον εαυτό του (Video) - Media

 

Σε άκρως συγκινησιακή ατμόσφαιρα έγινε ο γάμος του αδελφού του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλου Παντελίδη και της ηθοποιού Πωλίνας Φιλίππου που γνωρίσαμε πιτσιρίκα μέσα από το σίριαλ “Καφέ της Χαράς”.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε χθες το απόγευμα σε κτήμα στην Πάρνηθα ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η βάφτιση της κόρης του και φυσικά η γαμήλια δεξίωση.

Η ατμόσφαιρα, από την προετοιμασία ακόμα της νύφης στο σπίτι ήταν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά καθώς η έλλειψη του Παντελή σε μία τόσο σημαντική στιγμή της οικογένειας, ήταν πολύ έντονη.

Οι νεόνυμφοι, όμως, φρόντισαν να κάνουν αισθητή την… παρουσία του με κάθε τρόπο, ειδικά στον πρώτο χορό τους κατά την άφιξή τους στον χώρο της δεξίωσης αφού χόρεψαν το “Μένω εδώ”.

Λίγο πριν, η κόρη τους που απέκτησαν πριν από μερικούς μήνες βαφτίστηκε παίρνοντας το όνομα της μητέρας του γαμπρού, Αθηνά.

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:44