search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Βρετανία: Ενημερώνεται το υπουργικό συμβούλιο για τις συνομιλίες του Brexit

13.10.2019 09:30
brex

 

Το υπουργικό συμβούλιο της Βρετανίας θα ενημερωθεί για τις τρέχουσες εξελίξεις αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για το Brexit στις 14:45 ώρα Ελλάδας, δήλωσε σήμερα ο Τζέικομπ Ρις-Μογκ, ο αρμόδιος υπουργός για τις σχέσεις της κυβέρνησης με το Κοινοβούλιο.

“Το υπουργικό συμβούλιο θα ενημερωθεί στις 12:45 (τοπική ώρα) σήμερα αναφορικά με το πόσο έχουν προχωρήσει αυτές οι διαπραγματεύσεις και αυτό είναι προφανώς ένα σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας”, δήλωσε ο Ρις-Μογκ στο Sky News.

Την ίδια ώρα, ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε σήμερα ότι υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να διενεργηθούν εκλογές στη χώρα πριν από τα Χριστούγεννα.

Ερωτηθείς για το εάν αναμένει εκλογές πριν τα Χριστούγεννα, ο Κόρμπιν δήλωσε: “Αυτό είναι προφανώς μια ισχυρή πιθανότητα. Αλλά ακούστε, είμαστε έτοιμοι για εκλογές ανά πάσα στιγμή”.

Από την πλευρά της ο Τζο Σουίνσον, επικεφαλής του κόμματος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών δήλωσε ότι δεν θα στήριζε μια κυβέρνηση υπό τον Κόρμπιν. Ερωτηθείσα εάν υπάρχουν συνθήκες υπό τις οποιες το κόμμα θα μπορούσε να στηρίξει μια κυβέρνηση υπό τον ηγέτων των Εργατικών, η Σουίνσον δήλωσε στο Sky News: “Όχι, ο Τζέρεμι Κόρμπιν δεν είναι κατάλληλος για να γίνει πρωθυπουργός”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:38