search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:15
MENU CLOSE

Αυστραλία: Κοριτσάκι γεννήθηκε 6 κιλά (Photos)

13.10.2019 11:26
Αυστραλία: Κοριτσάκι γεννήθηκε 6 κιλά (Photos) - Media

 

Σχεδόν έξι κιλά ζυγίζει το μωρό, που γεννήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αυστραλία, και σύμφωνα με τους γιατρούς χαίρει άκρας υγείας.

Το κοριτσάκι, που ζυγίζει 5,88 κιλά, γεννήθηκε μόλις 38 εβδομάδων και δύο ημερών, όταν το μέσο μωρό που γεννιέται στη χώρα δεν ξεπερνά τα 3,3 κιλά.

Οι γονείς, Έμα και ο Ντάνιελ Μίλαρ, επίχαν ενημερωθεί από τον γιατρό πως το τρίτο τους παιδί θα γεννιόταν υπέρβαρο, αλλά δεν μπορούσαν να διανοηθούν πως θα έφτανε κοντά τα έξι κιλά. 

Για την 27χρονη μητέρα, η μικρή μοιάζει με «μίνι παλαιστή σούμο».

«Όταν η Ρεμί ήταν μόλις 35 εβδομάδων, ο υπέρηχος υπολόγισε ότι το βάρος της ήταν τότε 4 κιλά….Δεν περιμέναμε όμως να αυξηθεί τόσο μέχρι την γέννησή της», δήλωσε η μητέρα στη Daily Mail για τη μικρή Ρέμι. 

«Η σύζυγός μου ήξερε ότι θα γεννούσε ένα μεγαλύτερο από το μέσο όρο μωρό λόγω του διαβήτη κυήσεως της συζύγου μου αλλά όχι και έτσι», σχολίασε ο πατέρας, Ντανιέλ Μίλαρ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59