04/12/2020 19:45:55

Αυστραλία: Κοριτσάκι γεννήθηκε 6 κιλά (Photos)

Αυστραλία: Κοριτσάκι γεννήθηκε 6 κιλά (Photos) - Media

 

Σχεδόν έξι κιλά ζυγίζει το μωρό, που γεννήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αυστραλία, και σύμφωνα με τους γιατρούς χαίρει άκρας υγείας.

Το κοριτσάκι, που ζυγίζει 5,88 κιλά, γεννήθηκε μόλις 38 εβδομάδων και δύο ημερών, όταν το μέσο μωρό που γεννιέται στη χώρα δεν ξεπερνά τα 3,3 κιλά.Οι γονείς, Έμα και ο Ντάνιελ Μίλαρ, επίχαν ενημερωθεί από τον γιατρό πως το τρίτο τους παιδί θα γεννιόταν υπέρβαρο, αλλά δεν μπορούσαν να διανοηθούν πως θα έφτανε κοντά τα έξι κιλά. 
Για την 27χρονη μητέρα, η μικρή μοιάζει με «μίνι παλαιστή σούμο».

«Όταν η Ρεμί ήταν μόλις 35 εβδομάδων, ο υπέρηχος υπολόγισε ότι το βάρος της ήταν τότε 4 κιλά....Δεν περιμέναμε όμως να αυξηθεί τόσο μέχρι την γέννησή της», δήλωσε η μητέρα στη Daily Mail για τη μικρή Ρέμι. 

«Η σύζυγός μου ήξερε ότι θα γεννούσε ένα μεγαλύτερο από το μέσο όρο μωρό λόγω του διαβήτη κυήσεως της συζύγου μου αλλά όχι και έτσι», σχολίασε ο πατέρας, Ντανιέλ Μίλαρ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.