search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:17
MENU CLOSE

Της έριξαν πρόστιμο επειδή κυκλοφορούσε στην παραλία με μικροσκοπικό μπικίνι (Photos)

14.10.2019 06:50
Η νέα μόδα για τα γυναικεία μαγιό - Το «τριγωνάκι» που τονίζει τα γυναικεία κάλλη και ζαλίσει τους άνδρες στην παραλία (photos) - Media

 

Η 26χρονη τουρίστρια από την Ταιβάν με το καλλίγραμμο κορμί, απολάμβανε τις διακοπές της μαζί με τον σύντροφο της στο νησί Μπορακάι στις Φιλιππίνες. Η 26χρονη γυναίκα με το στρινγκ που φορούσε αναδείκνυε τα κάλλη που απλόχερα της χάρισε η φύση και απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού.

Μέχρι που ένα κλιμάκιο της αστυνομίας πλησίασε το ζευγάρι που λιαζόταν στην αμμουδιά στην παραλία Πούκα και τους ανακοίνωσε ότι θα τους κόψει πρόστιμο επειδή η ενδυμασία της γυναίκας ήταν απρεπής για το νησί.

«Αρκετοί περίοικοι και τουρίστες φωτογράφησαν την γυναίκα την Τετάρτη και την Πέμπτη λόγω της αμφίεσής της. Ήταν κυριολεκτικά ένα κορδόνι. Για τη δική μας κουλτούρα αυτό είναι απαράδεκτο» δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας. Το πρόστιμο που επιβλήθηκε ήταν 2.500 πέσο Φιλιππίνων δηλαδή 43 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48