search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:48
MENU CLOSE

Ρώσοι αστυνομικοί έκαψαν με καυτό σίδερο τα οπίσθια υπόπτου για ληστεία (Photos)

14.10.2019 08:41
Της άρεσε να τραβάει selfie ενώ έκανε μπάνιο- Της έπεσε όμως το iphone που φόρτιζε, στην μπανιέρα και πέθανε από ηλεκτροπληξία (Video) - Media

 

Οι τρεις Ρώσοι αστυνομικοί έχουν οδηγηθεί στα δικαστήρια και εάν τα όσα λέει ο ύποπτος για ληστεία, περί βασανισμού του με καυτό σίδερο στα οπίσθια του, τότε αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι και 10 χρόνια.

Το θύμα κατήγγειλε ότι οι αστυνομικοί Ρόμαν Κρασνιούκ Αλεξέι Στούλιν και Ρόμαν Μποζρέκοφ τον συνέλαβαν για μια ληστεία που δεν είχε διαπράξει. Στο αστυνομικό τμήμα για να τον κάνουν να ομολογήσει ακούμπησαν στα γυμνά οπίσθια του ένα πυρωμένο σίδερο μέχρι να μαρτυρήσει.

Ο εισαγγελέας είπε πως εάν αποδειχτεί η ενοχή των αστυνομικών όψι μόνο θα αποταχθούν από το σώμα και θα φάνε φυλακή 10 ετών, αλλά και οι ανώτεροι τους κινδυνεύουν με βαριές πειθαρχικές ποινές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41