14/07/2020 00:25:57

Τρόμος στο νοσοκομείο Πύργου: Συνοδός ασθενούς πήγε να στραγγαλίσει νοσηλεύτρια

Τρόμος στο νοσοκομείο Πύργου: Συνοδός ασθενούς πήγε να στραγγαλίσει νοσηλεύτρια - Media
 
Περιστατικό ακραίας βίας σε βάρος νοσηλεύτριας σημειώθηκε στη παθολογική κλινική του νοσοκομείου Πύργου, προκαλώντας αναστάτωση στο νοσηλευτικό ίδρυμα.
 
Συγκεκριμένα, ένας ηλικιωμένος συνοδός ασθενή που νοσηλευόταν εκει'ι, άσκησε σωματική βία σε νοσηλεύτρια, πιάνοντάς την από την λαιμό και προκαλώντας της κάποιες αμυχές.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηλικιωμένος συνοδός ζήτησε να βγάλουν οι νοσηλευτές από το χέρι της συζύγου του, που νοσηλευόταν από την προηγούμενη μέρα, την πεταλούδα που της είχαν βάλει και να υπογραφεί το απαραίτητο εξιτήριο για να φύγουν από το νοσοκομείο.
 
Αφού είχε περάσει κάποια ώρα που δεν έγινε αυτό, ο συνοδός πήγε στο προσωπικό (που έκανε κάποιες δουλειές εκείνη την ώρα, όπως να φτιάχνουν ορούς κλπ) και τους ζήτησε να κάνουν πιο γρήγορα για να φύγει αυτός και η σύζυγός του από το νοσοκομείο.
 
Μάλιστα άρχισε να φωνάζει έντονα προς το προσωπικό λέγοντας «κάθεστε και μιλάτε στα τηλέφωνα και δεν μας εξυπηρετείτε».
 
Τότε μια από τις δυο νοσηλεύτριες που ήταν στη παθολογική κλινική σταμάτησε τη δουλειά της και πήγε να ετοιμάσει τη γυναίκα για να φύγει (είχε βγει εντωμεταξύ και το εξιτήριο), ενώ ο συνοδός απευθυνόμενος στην άλλη νοσηλεύτρια που εκείνη την ώρα μιλούσε με τον παθολόγο στο τηλέφωνο, της ζήτησε να του πει το όνομα της για να κάνει καταγγελία.
 
Στην συνέχεια λογομάχησαν και ο συνοδός της επιτέθηκε και της έσφιξε στο λαιμό, με την νοσηλεύτρια να τον απωθεί για να μην τη πνίξει, ενώ στην συνέχεια φώναξε το σεκιουριτα που επενέβει. Η νοσηλεύτρια είχε σημάδια πάνω της και αρκετές αμυχές, ενώ ήταν για αρκετή ώρα σοκαρισμένη από την επίθεση που δέχθηκε.
 
Η διοίκηση του Νοσοκομείου Πύργου θα ασχοληθεί με το γεγονός και ήδη έχει ενημερωθεί ο νομικός σύμβουλος του νοσοκομείου για να προβεί σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις.
 
Πηγή: patrisnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.