search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:23
MENU CLOSE

Έθαψαν ζωντανό νεογέννητο κοριτσάκι – Το φτυάρι βρήκε σε δοχείο και άκουσαν παιδικά κλάματα

14.10.2019 16:07
Έθαψαν ζωντανό νεογέννητο κοριτσάκι - Το φτυάρι βρήκε σε δοχείο και άκουσαν παιδικά κλάματα - Media

 

Ζωντανό κάτω από το έδαφος βρέθηκε ένα νεογέννητο κοριτσάκι στην Ινδία, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.

Το κοριτσάκι εντόπισε ζευγάρι που πήγε στο νεκροταφείο για να θάψει το νεογέννητο παιδί του. Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι βρισκόταν μέσα σε πήλινο δοχείο, το οποίο είχε θαφτεί λίγα εκατοστά κάτω από το έδαφος, σύμφωνα με αστυνομικό στην πόλη Μπαρέιλι, στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές της Ινδίας.

«Το φτυάρι τους βρήκε στο δοχείο και άκουσαν παιδικά κλάματα να ακούγονται μέσα από αυτό», δήλωσε ο αστυνομικός στο Thomson Reuters Foundation.

«Ειδοποίησαν αμέσως τον φύλακα του νεκροταφείου, ο οποίος είπε ότι είχε δει νωρίτερα τους γονείς. Φαίνεται πως πρόκειται για απόπειρα παιδοκτονίας» τόνισε, προσθέτοντας πως το μωράκι είναι ηλικίας περίπου 5 ημερών.

Το βρέφος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Η αστυνομία αναζητά τους γονείς του.

Μειώνεται ο αριθμός των κοριτσιών

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο, ο αριθμός των κοριτσιών συνεχώς μειώνεται. Μάλιστα, η έρευνα έδειξε ότι συνεχίζονται οι παράνομες αμβλώσεις θηλυκών εμβρύων παρά την απαγόρευση που έχει επιβληθεί στη χώρα.

Όπως αναφέρει η έρευνα, ο αριθμός των γυναικών ανά 1.000 άνδρες ανερχόταν σε 896 το διάστημα 2015-2017, μικρότερος από το 898 μεταξύ 2014-2016 και από το 900 το διάστημα 2013-2015. Ο αριθμός αυτός ανερχόταν σε 943 στην τελευταία έρευνα του 2011.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11