search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:18
MENU CLOSE

Κ. Μπακογιάννης: Πράξεις βίας και τσαμπουκά δεν είναι αποδεκτές

14.10.2019 17:49
Μπακογιάννης: Πονάω μαζί με τους πολίτες της Εύβοιας - Media

 

Αυστηρό μήνυμα έστειλε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ότι δεν θα γίνονται από τη Δημοτική Αρχή αποδεκτές πράξεις ” βίας ” και “τσαμπουκά” , έστειλε από το βήμα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που είναι σ΄εξέλιξη.

Μ’ αφορμή τη σύλληψη από την αστυνομία των ατόμων που είχαν εισβάλλει πρόσφατα στο δημοτικό ραδιοσταθμό « 9.84» και είχαν διαβάσει ανακοίνωση τους, ο κ. Μπακογιάννης , τόνισε ότι « πάρα πολύ καλά έκαναν η δικαιοσύνη και η αστυνομία» που επενέβησαν. Και απαντώντας στην τοποθέτηση της επικεφαλής της παράταξης « Αντικαπιταλιστικη ανατροπή στην Αθήνα. Ανταρσία σε κυβέρνηση -ΕΕ-κεφαλαιο», Ντίνα Ρέππα , υπογράμμισε ότι « αναρωτιέμαι σε ποιον κόσμο θέλετε να ζείτε, σε έναν κόσμο όπου η βία είναι όχι μόνο αποδεκτή και ανεκτή, αλλά θεμιτή; Θέλετε να δικαιολογήσετε και να νομιμοποιήσετε τη βία; Λοιπόν αυτά τελειώσαν στην Αθήνα».

Επίσης τόνισε ότι « η δημοκρατία είναι παντοδύναμη. Και έχει και μία ανωτερότητα. Μία ηθική και πολιτική ανωτερότητα, την οποία επιδεικνύει ακόμα και σε αυτούς που θέλουν να τη διαβάλουν και να την υποσκάψουν. Να είναι καλά λοιπόν η δημοκρατία μας, χάρις σε αυτή είμαστε τώρα εδώ» είπε χαρακτηριστικά. Επίσης κατηγόρησε την κυρία Ρέππα ότι στοχοποίησε « χωρίς κανένα δισταγμό» την πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοσταθμού και την κατέστησε υπεύθυνη για την ασφάλεια της . Χαρακτηρίζοντας μάλιστα την ενέργεια της, είπε ότι η μόνη διαφορά της μ΄εκείνες των δoσίλογων στην Κατοχή είναι ότι η κ. Ρέππα το έκανε «χωρίς κουκούλα».

Στην τοποθέτηση της, η κ. Ρέππα κατήγγειλε ονομαστικά την πρόεδρο του δημοτικού ραδιοσταθμού ότι ήταν αυτή που μήνυσε τους συλληφθέντες και σκοπός να τρομοκρατηθούν όσοι διαφωνούν. « Φοβάστε, είπε , τους ανθρώπους που σκέπτονται, που δρουν συλλογικά. Θέλετε όλους άφωνους, υποταγμένους στο νέο μοντέλο που θέλετε για την πόλη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:17