15/07/2020 04:04:25

Αιχμές για Μπουτάρη από Ζέρβα:  Να το ξεχάσουν όσοι είχαν συνηθίσει τον δήμαρχο να τα έχει καλά με τον γκουβέρνο

Αιχμές για Μπουτάρη από Ζέρβα:  Να το ξεχάσουν όσοι είχαν συνηθίσει τον δήμαρχο να τα έχει καλά με τον γκουβέρνο - Media

 

«Όλα όσα πλήγωσαν την πόλη και την πληγώνουν θα αλλάξουν το επόμενο διάστημα» είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, αφήνοντας αιχμές για τον προκάτοχό του, Γιάννη Μπουτάρη.

Ο Κ. Ζέρβας μίλησε για τις «6 Αλήθειες», αναφερόμενος στην κατάσταση που παρέλαβε η διοίκησή του σε ζητήματα οικονομικών, καθαριότητας, κυκλοφοριακού, ευταξίας, τεχνικών έργων και απαλλοτριώσεων.

«Τα λέω αυτά δημόσια για να ξέρουν όλοι που βρισκόμαστε. Ο στόχος που έχουμε βάλει είναι να επαναφέρουμε μια στοιχειώδη ευταξία στη Θεσσαλονίκη. Δεν κάνουμε εκπτώσεις. Δεν παραιτούμαστε από τίποτα έχουμε πει. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να σχεδιάσουμε την πόλη του μέλλοντος», τόνισε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι «όσοι είχαν συνηθίσει έναν δήμαρχο που θα τα έχει καλά με τον γκουβέρνο να το ξεχάσουν. Ο δήμος Θεσσαλονίκης μπορεί και πρέπει να γίνει μια επισπεύδουσα δύναμη που θα προκαλεί θετικές εξελίξεις».

Επιπλέον, επισήμανε πως «σήμερα το αυτονόητο για τον δήμο θεωρείτε κάτι επαναστατικό. Εκτός κι αν θέλετε να συζητήσουμε για φαντασιακές νίκες, για μεγαλειώδη πράγματα, για εξωστρέφεια και καθαρούς αέρες και να ζούμε σε ξέχειλους κάδους, με ανύπαρκτα μέσα μαζικής μεταφοράς».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.