search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:01
MENU CLOSE

Χειροπέδες σε λαθροκυνηγό στην Κρήτη – Δελέαζε τους λαγούς… με αχλάδια

15.10.2019 06:44
Χειροπέδες σε λαθροκυνηγό στην Κρήτη - Δελέαζε τους λαγούς... με αχλάδια - Media

 

Κυνηγούσε υπό το φως του φεγγαριού και κατέληξε με χειροπέδες. Ο λόγος για έναν φερόμενο λαθροθήρα, ο οποίος συνελήφθη προχθές το βράδυ στην Κριτσά Λασιθίου. Όπως ανακοινώθηκε από την Α’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης-Δωδεκανήσου, η σύλληψη έγινε περίπου στις 9 το βράδυ προχθές Κυριακή σε περιοχή της Κριτσάς, στον δήμο Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρεται στη Νέα Κρήτη, ο εν λόγω φερόμενος λαθροθήρας είχε δημιουργήσει μια ιδιότυπη κατασκευή, έχοντας παράλληλα σκορπίσει – για να προσελκύσει λαγούς – αχλάδια!

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη τελικά από τον θηροφύλακα του Κυνηγετικού Σταθμού Αγίου Νικολάου και τους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες που δραστηριοποιούνται στις περιοχές του Αγίου Νικολάου και του Οροπεδίου Λασιθίου.

Σε βάρος του συλληφθέντος υποβλήθηκε μήνυση, ενώ κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό δίκαννο και 4 πλήρη φυσίγγια που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Εξάλλου, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Κριτσάς αυτοψία του κλιμακίου της Κρητικής Ομάδας Σκύλων για την ανίχνευση δηλητηριασμένων δολωμάτων.

Δυστυχώς, το κλιμάκιο βρήκε στην ευρύτερη περιοχή δύο νεκρούς άρκαλους και μία ζουρίδα. Εξάλλου, εντοπίστηκε κι ένας κουβάς με νερό, ο οποίος – κατά πάσα πιθανότητα – περιείχε δηλητήριο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:00