search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:50
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Απάτη με ταξιδιωτικό πρακτορείο που διαφήμιζε πολυτελείς διακοπές στο εξωτερικό

15.10.2019 10:20
Μεσσηνία: «Δεν άντεχα άλλο», λέει η 68χρονη που σκότωσε με καυτό νερό τον σύζυγό της -Έσπασε τον πλάστη σε 3 κομμάτια   - Media

 

Διαφήμιζαν πολυτελείς διακοπές σε μακρινούς προορισμούς -όπως τη Βραζιλία και την Κίνα- και μάλιστα σε ελκυστικές τιμές, αλλά όταν οι πελάτες κατέβαλαν τα ποσά για τα υποτιθέμενα πακέτα ταξιδιών διαπίστωσαν ότι επρόκειτο περί απάτης.

Είκοσι δύο άτομα κατήγγειλαν ότι έπεσαν στα «δίχτυα» ταξιδιωτικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, το οποίο φέρεται να εισέπραξε ποσά που στο σύνολό τους ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ για ταξίδια που ουδέποτε πραγματοποίησε. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος γυναίκας, 41 ετών, που φέρεται ως ιδιοκτήτρια του καταγγελλόμενου ταξιδιωτικού γραφείου και της εικοσιπεντάχρονης συνεργάτιδάς της.

Προηγήθηκαν καταγγελίες των πελατών στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης για τη φερόμενη απάτη του ταξιδιωτικού γραφείου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:50