search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:15
MENU CLOSE

«Στοιχειωμένο» το δάσος της Στροφυλιάς: Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες (Photos, σκληρές εικόνες)

15.10.2019 15:31
«Στοιχειωμένο» το δάσος της Στροφυλιάς: Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες (Photos, σκληρές εικόνες) - Media
 
Διπλή διάσταση λαμβάνει η τραγωδία στο Κουνουπέλι με την κοπή δέντρων μέσα στις καμμένες εκτάσεις του δάσους της Στροφυλιάς από τη φωτιά του περασμένου Απριλίου.
 
Μετά μια 70χρονη γυναίκα που καταπλακώθηκε από κορμό στη διάρκεια κοπής δέντρων και έχασε τη ζωή της, ένας ηλικιωμένος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι νεκρός στην ίδια περιοχή, από δασικό υπάλληλο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 69χρονος βρέθηκε νεκρός στο έδαφος δίπλα στο τρακτέρ του, σε σημείο που είχε μεταβεί για την κοπή δέντρων μετά από σχετική άδεια που είχε εκδόσει το Δασαρχείο Αμαλιάδας.
Ο ηλικιωμένος άντρας  φαίνεται πως πέθανε από παθολογικά αίτια.
 
Νωρίτερα στην ίδια περιοχή, μια 70χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν καταπλακώθηκε από δέντρο στη διάρκεια κοπής. Κορμός από τμήμα του δέντρου την χτύπησε στο κεφάλι και την εγκλώβισε στο έδαφος.
 
Άμεσα κλήθηκε τόσο το ΕΚΑΒ όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και η Αστυνομία που μετέβησαν στο σημείο.
Η ηλικιωμένη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή κάτω από τον κορμό και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Βάρδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
 
Πηγή: ilialive
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:15