11/07/2020 04:49:15

Στο στόχαστρο της UEFA Tουρκία και Βουλγαρία για τα αίσχη

Στο στόχαστρο της UEFA Tουρκία και Βουλγαρία για τα αίσχη - Media
 
Στο στόχαστρο της UEFA μπήκαν Τουρκία και Βουλγαρία  καθώς η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ξεκινάει πειθαρχική έρευνα για να δει ποιές ποινές μπορούν να προκύψουν για τον μιλιταριστικό χαιρετισμό των Τούρκων διεθνών και τα ρατσιστικά αίσχη στον αγώνα Βουλγαρίας – Αγγλίας.
 
Συγκεκριμένα, η UEFA αποφάσισε την έναρξη πειθαρχικής έρευνας για τους στρατιωτικούς πανηγυρισμούς των παικτών της Τουρκίας στα παιχνίδια με Αλβανία και Γαλλία, ανακοινώνοντας ότι ανεξάρτητος επιθεωρητής του ηθικού και πειθαρχικού κώδικα επιφορτίστηκε να εξετάσει αν οι πανηγυρισμοί των Τούρκων διεθνών είχαν πολιτική χροιά και μπορούν να χαρακτηριστούν ως προκλητικοί.
 
Την ίδια στιγμή η ευρωπαϊκή ομοσπονδία άνοιξε ανάλογο φάκελο για τα ρατσιστικά συνθήματα και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς στην Σόφια και στον αγώνα της Βουλγαρίας με την Αγγλία, με την ποινή των Βούλγαρων να φαντάζει βέβαια με όσα έγιναν στο γήπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.