search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:54
MENU CLOSE

Στο στόχαστρο της UEFA Tουρκία και Βουλγαρία για τα αίσχη

15.10.2019 17:48
Στο στόχαστρο της UEFA Tουρκία και Βουλγαρία για τα αίσχη - Media
 
Στο στόχαστρο της UEFA μπήκαν Τουρκία και Βουλγαρία  καθώς η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ξεκινάει πειθαρχική έρευνα για να δει ποιές ποινές μπορούν να προκύψουν για τον μιλιταριστικό χαιρετισμό των Τούρκων διεθνών και τα ρατσιστικά αίσχη στον αγώνα Βουλγαρίας – Αγγλίας.
 
Συγκεκριμένα, η UEFA αποφάσισε την έναρξη πειθαρχικής έρευνας για τους στρατιωτικούς πανηγυρισμούς των παικτών της Τουρκίας στα παιχνίδια με Αλβανία και Γαλλία, ανακοινώνοντας ότι ανεξάρτητος επιθεωρητής του ηθικού και πειθαρχικού κώδικα επιφορτίστηκε να εξετάσει αν οι πανηγυρισμοί των Τούρκων διεθνών είχαν πολιτική χροιά και μπορούν να χαρακτηριστούν ως προκλητικοί.
 
Την ίδια στιγμή η ευρωπαϊκή ομοσπονδία άνοιξε ανάλογο φάκελο για τα ρατσιστικά συνθήματα και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς στην Σόφια και στον αγώνα της Βουλγαρίας με την Αγγλία, με την ποινή των Βούλγαρων να φαντάζει βέβαια με όσα έγιναν στο γήπεδο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24