search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:08
MENU CLOSE

Κι όμως, σ’ αυτή τη φωτό φαίνεται από τι έπαθε καρκίνο ο Εddie Van Halen

15.10.2019 18:05
Κι όμως, σ’ αυτή τη φωτό φαίνεται από τι έπαθε καρκίνο ο Εddie Van Halen  - Media

 

Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο γνωστός ρόκερ Eddie Van Hallen εδώ και κάποια χρόνια, δίχως να το έχει δημοσιοποιήσει. Όπως αναφέρει το TMZ o βετεράνος μουσικός του διάσημου συγκροτήματος «Van Hallen» έμεινε 5 χρόνια στη Γερμανία ακολουθώντας σχήμα χημειοθεραπείας και η θεραπεία τον βοήθησε να ελέγξει την εξάπλωση της ασθένειας.

Ο Έντι Βαν Χάλεν διαγνώστηκε με καρκίνο στο φάρυγγα πριν 20 χρόνια και το 2000 υπεβλήθη σε επέμβαση, κατά την οποία του αφαιρέθηκε το 1/3 της γλώσσας του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο καρκίνος πιθανότατα προκλήθηκε από την μεταλλική πένα με την οποία έπαιζε την κιθάρα του, την οποία πολύ συχνά έβαζε στο στόμα του. Αν και επιπλέον, ο 64χρονος ρόκερ υπήρξε δεινός καπνιστής για πολλά χρόνια.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Billboard το 2015 o Έντι εξηγούσε: «Χρησιμοποιούσα μεταλλικές πένες, που είναι από χαλκό και ορείχαλκο τις οποίες πάντα κρατούσα στα χείλη μου ακριβώς στο σημείο όπου έπαθα καρκίνο στη γλώσσα. Επιπλέον, κυριολεκτικά ζω μέσα σε στούντιο ηχογράφησης που είναι γεμάτο ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Οπότε και αυτή είναι μια θεωρία. Δηλαδή, ήμουν καπνιστής και έπαιρνα ναρκωτικά, αλλά παράλληλα τα πνευμόνια μου είναι πεντακάθαρα. Αυτή είναι μια δική μου θεωρία, αλλά οι γιατροί λένε ότι είναι πιθανόν».

Πηγή: ethnos

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:08