search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:09
MENU CLOSE

Έλτον Τζον για Μάικλ Τζάκσον: Δεν μπορούσε να συνυπάρχει με ενήλικες (Video)

15.10.2019 18:56
Έλτον Τζον για Μάικλ Τζάκσον: Δεν μπορούσε να συνυπάρχει με ενήλικες (Video) - Media

 

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τον Μάικλ Τζάκσον και την προσωπικότητά του προχωρεί στα απομνημονεύματά του ο Έλτον Τζον. Έτσι στο βιβλίο που αναμένεται να εκδοθεί στις 15 Οκτωβρίου ο θρυλικός Βρετανός καλλιτέχνης αναφέρεται σε σημαντικές στιγμές της καριέρας του, ανέκδοτες πληροφορίες αλλά και σε συναντήσεις που είχε με άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες στη διάρκεια της καριέρας του. Ένας από αυτούς ήταν και ο βασιλιάς της pop.

Στο βιβλίο του ο Έλτον Τζον αναφέρεται σε ένα άγνωστο περιστατικό όπου ενώ είχε καλέσει τον Τζάκσον σε δείπνο εκείνος εξαφανίστηκε και τον βρήκαν ώρα αργότερα να παίζει βιντεοπαιχνίδι με τον 11χρονο γιο της οικιακής βοηθού του.

“Ήξερα τον Μάικλ από τότε που ήταν 13 ή 14 ετών” γράφει ο Έλτον Τζον για την πρώτη συνάντηση με τον Τζάκσον, λέγοντας ότι είχε έρθει σε μια συναυλία του στη Φιλαδέλφεια μαζί με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. “Ήταν το πιο αξιαγάπητο παιδί που μπορούσες να φανταστείς. Σε κάποιο σημείο στα χρόνια που ακολούθησα άρχισε να απομακρύνεται από τον κόσμο, από την πραγματικότητα με τον τρόπο που το έκανε ο Έλβις Πρίσλεϊ” γράφει μεταξύ άλλων ο popstar.

Και συνεχίζει: “Ένας Θεός ξέρει τι περνούσε από το μυαλό του και ένας Θεός ξέρει τι φάρμακα τον είχαν γεμίσει, αλλά κάθε φορά που τον έβλεπα στα επόμενα χρόνια σκεφτόμουν ότι ο καημένος τα είχε εντελώς χαμένα. Και δεν εννοώ ότι ήταν κάτι απλό. Ήταν πραγματικά ψυχικά άρρωστος, ένα άρρωστο άτομο για να είσαι κοντά του. Ήταν απίστευτα θλιβερό αλλά ήταν κάποιος που δεν μπορούσες να βοηθήσεις. Είχε φύγει, σε έναν κόσμο δικό του, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που του έλεγαν μόνο ό,τι ήθελε να ακούσει”.

Ο Έλτον Τζον ανακαλεί τη βραδιά που είχε καλέσει τον Τζάκσον σε ένα δείπνο όπου θα παρευρισκόταν και ο νυν σύζυγός του Ντέιβιντ Φούρνις τον οποίο ήθελε να συστήσει στη μητέρα του. Ο βασιλιάς της pop βρισκόταν στην Αγγλία εκείνη την εποχή. Όπως επισημαίνει στο απόσπασμα που αναφέρεται στο περιστατικό, “ο καημένος έδειχνε χάλια, πολύ εύθραυστος και άρρωστος”. Περιγράφει την εικόνα του Τζάκσον λέγοντας πως φορούσε τόσο μέικ-απ που ήταν σαν να το είχε απλώσει ένας μανιακός. Η μύτη του ήταν καλυμμένη με αυτοκόλλητο.

Όπως περιγράφει, κάποια στιγμή ο Τζάκσον δεν έτρωγε τίποτα ούτε από τον προσωπικό του σεφ. Κάποια στιγμή σηκώθηκε από το τραπέζι χωρίς να πει κουβέντα και εξαφανίστηκε. Τον βρήκαν ώρα αργότερα σε ένα σπίτι όπου έμενε η οικιακή βοηθός του Έλτον Τζον μαζί με τον 11χρονο γιο της. Εκείνη παρακολουθούσε τον Τζάκσον να παίζει βιντεοπαιχνίδια με τον γιο της. “Για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούσε να συνυπάρχει με ενήλικες” υπογραμμίζει ο Τζον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:07